Οικονόμου: Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την επιταγή ακρίβειας - Παρεμβάσεις στην τιμή της βενζίνης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την τιμή της βενζίνης, αλλά και το πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις για το επίδομα ακρίβειας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, το πρωί του Σαββάτου μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που θα προχωρήσει η κυβέρνηση για να μετριάσει τις επιπτώσεις των ανατιμήσεων σε βενζίνη, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό και πετρέλαιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι, όσον αφορά στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου:

«Όχι απλώς θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη, αλλά θα ενισχυθεί.»

Σε ό,τι αφορά τη βενζίνη, είπε ότι η τιμή της «έχει ξεφύγει επικίνδυνα», προαναγγέλλοντας ότι δεν θα μείνει έξω από το πεδίο των κυβερνητικών παρεμβάσεων, «στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε, ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η έκτακτη καταβολή οικονομικής ενίσχυσης στα νοικοκυριά, η λεγόμενη «επιταγή ακρίβειας». Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο κομμάτι των απωλειών να αντικατασταθούν και θα δοθεί η δυνατότητα στα νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν στις ανατιμήσεις.»

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1