Οι προσκλήσεις της Balenciaga για το παριζιάνικο fashion show είναι σπασμένα iPhones, αλλά γιατί;
Ο οίκος της Balenciaga έστειλε σπασμένα iPhones ως προσκλήσεις για το επερχόμενο fashion show στο Παρίσι.

Ο οίκος της Balenciaga προετοιμάζεται πυρετωδώς για το fashion show στο Παρίσi με την δημιουργική ομάδα να έχει «σκαρφιστεί» μία αρκετά… δημιουργική ιδέα!

Συγκεκριμένα, η δημιουργική ομάδα του γαλλικού οίκου μόδας με επικεφαλής τον σχεδιαστή Demna (Gvasalia) πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά, αφού αντί να στείλει χάρτινες προσκλήσεις στους καλεσμένους και τις καλεσμένες, η Balenciaga προτίμησε να μοιράσει χαλασμένα iPhones!

Με αυτό τον τρόπο ο οίκος «είπε αντίο» στις παραδοσιακές χάρτινες ή έστω ψηφιακές προσκλήσεις χαράζοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ένα iPhone που χρησιμοποιήθηκε και πλέον δεν λειτουργεί. Έτσι, όπως αναγράφεται στο πίσω μέρος του iPhone οι προσκεκλημένοι και οι προσκεκλημένες παρέλαβαν ένα μη λειτουργικό iPhone «πρόσκληση» που εκτός από πρόσκληση προσφέρεται και ως στολίδι.

Ειδικότερα, πίσω από τα σπασμένα iPhones που έλαβαν οι τυχεροί προσκεκλημένοι, υπήρχε ένα χάραγμα που έγραφε όλες τις πληροφορίες για την ώρα και την τοποθεσία της επίδειξης με το κουτί που συνόδευε την iPhone να γράφει τα εξής:

«Παρακαλούμε να κοιτάξετε στο πίσω μέρος αυτού του κινητού, για προσωποποιημένες πληροφορίες. Το παρών είναι ένα αυθεντικό κατασκεύασμα του 2022. Δεν έχει χρηστική αξία και είναι για να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως στολίδι. Αυτό το κείμενο επιβεβαιώνει ότι αυτή η συσκευή, τουλάχιστον στο βαθμό που γνωρίζουμε, δεν φτιάχτηκε με τεχνικό τρόπο, αλλά προέκυψε ως αποτέλεσμα χρόνιας χρήσης και της μετέπειτα εγκατάλειψης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη where is my balenciaga (@whereismybalenciaga)

Ο οίκος είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες τεχνικές marketing που ακολουθεί, οπότε είναι πιθανό να χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη τεχνική για δημιουργήσει περισσότερο ιντερνετικό buzz γύρω από 360° show που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα μεταδοθεί παράλληλα σε live streaming σε όλο τον κόσμο από την επίσημη ιστοσελίδα της Balenciaga.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;