Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία μοιάζουν με κήρυξη πολέμου
Σε νέο μήνυμά του ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρθηκε στις κυρώσεις της Δύσης προς τη Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι όλα οδεύουν βάσει σχεδίου στην Ουκρανία και ότι ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του στο πλαίσιο της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης». Μάλιστα, μίλησε και για τις κυρώσεις της Δύσης εις βάρος της Ρωσίας.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι οι κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία μοιάζουν με κήρυξη πολέμου στη Ρωσία και υπερασπίστηκε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η Μόσχα πρέπει να υπερασπιστεί τους Ρωσόφωνους στην ανατολική Ουκρανία καθώς και τα δικά της συμφέροντα. Συμπλήρωσε πως μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων θα έκανε τις χώρες που θα την επέβαλαν, εμπόλεμες.

Μιλώντας σε γυναίκες αεροσυνοδούς, είπε ότι η Ρωσία θέλει η Ουκρανία να «αποστρατικοποιηθεί», να «αποναζιστικοποιηθεί» και να έχει ουδέτερο καθεστώς.

Είπε ότι δεν σκοπεύει να κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη Ρωσία.

Όπως δήλωσε ο Πούτιν:

«Θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση, ως συμμετοχή στην ένοπλη σύγκρουση οποιασδήποτε χώρας το έδαφος της οποίας, θα δημιουργούσε απειλή για τους στρατιώτες μας», είπε για μια πιθανή «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας.

Δυστυχώς, αυτοί οι ληστές και οι νεοναζί δε λυπούνται τον κόσμο. Εκτελούν ακόμα και τους δικούς τους στρατιώτες που δε θέλουν να συμμετάσχουν στην ένοπλη αντίσταση. Έχουμε τέτοια γεγονότα.»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;