LimeWire | Το ιστορικό limewire.com επιστρέφει, αυτή τη φορά με NFTs!
Το νέο limewire, ξέρει από NFTs!

Θυμάστε το ιστορικό LimeWire; Μία φορά κι έναν καιρό, πριν από πολλά πολλά χρόνια, δεν υπήρχε DSL σύνδεση internet. Ο κόσμος, συνδεόταν μέσω του modem του, άκουγε έναν περίεργο ήχο που μοιάζει με ένα επίσης παλιό μηχάνημα, το fax και περίμενε να συνδεθεί. Κι αν σήκωνες το τηλέφωνο, βίωνες μία βίαιη αποσύνδεση.

Αυτά τα παλιά χρόνια λοιπόν, όσοι τα ζήσανε, σίγουρα θα θυμούνται πλατφόρμες όπως το napster, το winmx και το limewire. Εφαρμογές που αποτέλεσαν τον παράδεισο της πειρατείας πρόγονο του spotify ή του netflix και που στα άδυτα του περιεχομένου του μπορούσες να βρεις, να κατεβάσεις και να ανταλλάξεις τα πάντα.

Όσοι νοσταλγούν αυτή την εποχή λοιπόν, μπορούν να σταματήσουν για λίγο, καθώς το web3 φέρνει μαζί του μία γερή δόση νοσταλγίας. Το limewire.com επιστρέφει, αυτή τη φορά γεμάτο digital collectibles. Ανταλλακτήριο NFTs που λένε και στο χωριό μου. Μάλιστα, τα NFTs που θα περιέχει, θα μπορούν να αγοραστούν με δολάρια αντί για cryptos, φιλοδοξώντας να γίνει η πλατφόρμα που θα φέρει το ευρύ κοινό στο μαγικό αυτό κόσμο. Πώς; Η λέξη-κλειδί που αναφέρεται στην ιστοσελίδα, είναι η “ευκολία”. Μάλιστα, αν ο counter στη waitlist είναι ακριβής, αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, σχεδόν 200 χιλιάδες άτομα περιμένουν να ανοίξει το νέο marketplace!

Θα καταφέρει η ιστορική πλατφόρμα να γίνει το πιο mainstream ανταλλακτήριο NFTs;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;