Κλειστά σχολεία την Παρασκευή στην Αττική: Ποιοι Δήμοι εξέδωσαν ανακοίνωση
Κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» - Οι δήμοι που εξέδωσαν ανακοίνωση μέχρι στιγμής - Συνεχής ενημέρωση στο neolaia.gr

Κλειστά σχολεία  λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» καταγράφονται σε περιοχές της Αττικής και την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Αρκετοί Δήμοι εξέδωσαν ανακοινώσεις για την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Περιφέρειας για τα κλειστά σχολεία

Οι Δήμοι της Αττικής που εξέδωσαν ανακοίνωση για αναστολή λειτουργίας των σχολείων την Παρασκευή 11 Μαρτίου είναι οι εξής:

κλειστά σχολεία αύριο

Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας

Επί ποδός βρίσκονται και θα συνεχίσουν να είναι οι Υπηρεσίες του Δήμου σε όλες τις Ενότητες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους κι εξαιτίας των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία Α’/βάθμιας και Β΄/βάθμιας εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων κι Ερυθρών καθώς και ο Παιδικός Σταθμός Ερυθρών.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Κολοβέντζος, ενόψει της επιδείνωσης τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, των καιρικών φαινομένων συνιστά στους δημότες την αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, παρότι τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται ασταμάτητα για να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί.

Εν τω μεταξύ σε τηλεδιάσκεψη με την Περιφέρεια Αττικής για το συντονισμό αντιμετώπισης της κακοκαιρίας και η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ε. Στάθης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολοβέντζος.

Δήμος Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι ενόψει της επέλασης της κακοκαιρίας «Φίλιππος» και όπως συναποφασίστηκε σε σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους Δημάρχους της Αττικής και τους εμπλεκόμενους φορείς, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, οι σχολικές μονάδες Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρκοπούλου θα διακόψουν τη δια ζώσης λειτουργία τους, και αύριο Παρασκευή 11-3-2022.

Επισημαίνεται, ότι με απόφαση του Δημάρχου Μαρκοπούλου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου η δια ζώσης εκπαίδευση στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, με απόφαση του Δημάρχου Φιλοθέης Ψυχικού, Δημήτρη Γαλάνη, θα λειτουργήσουν κανονικά, όλες οι μονάδες Προσχολικής Αγωγής του Δήμου (Δημόσιοι, Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί).

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Αναστέλλεται και για αύριο Παρασκευή 11/3 το δια ζώσης μάθημα σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βόρειου τομέα Αθηνών, ανάμεσά τους και το Ηράκλειο, έπειτα από τη σημερινή, νέα σύσκεψη της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων του λεκανοπεδίου.

Την αντικατάστασή του μαθήματος με τηλεκπαίδευση θα την ορίσει το Υπουργείο Παιδείας και τα σχολεία.

Οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί εκτός και αν σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση του καιρού.

Αναφορικά με το δρομολόγιο μεταφοράς των φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, αυτό θα γίνει μόνο εάν η Αττική Οδός επιτρέψει εκ νέου την διέλευση βαρέων οχημάτων από τη διαδρομή της. Δείτε λιγότερα

Δήμος Βριλησσίων

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Βριλησσίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δήμος Ωρωπού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ύστερα από σύσκεψη που έγινε με τους δημάρχους της Αττικής μεταξύ αυτών και του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημακη σχετικά με την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων του βαρομετρικού χαμηλού “Φίλιππος”, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Ωρωπού και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

Επίσης με απόφαση του δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημακη θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Τα ζητήματα τηλεκπαίδευσης ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Δήμος Διονύσου

Κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή 11 Μαρτίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) στο Δήμο Διονύσου μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου θα παραμείνουν κλειστοί και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί που λειτουργούν στο Δήμο.

Δήμος Πεντέλης

Από το Δήμο Πεντέλης ανακοινώνεται ότι και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου με απόφαση της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά θα παραμείνουν κλειστοί οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πεντέλης, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Επίσης ανακοινώνεται ότι με βάση την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη παρατείνεται και αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου η αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Δήμος Μαραθώνα

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο μας και αύριο Παρασκευή 11/3 για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος».

Επιπλέον κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας.

Δήμος Παπάγου Χολαργού

Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης και θα παραμείνουν κλειστοί οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, αύριο Παρασκευή 11 Μαρτίου δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
90'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
89'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
64 - 100
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
61 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;