Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Προσφέρει το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα ως δωρεά στην Ουκρανία
H δωρεά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο προορίζεται για την υποστήριξη των πολεμικών προσπαθειών, καθώς και για ανθρωπιστική βοήθεια.

Το υψηλότερο ποσό δωρεών που έχει δοθεί έως σήμερα στην Ουκρανία δώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να δώρισε 10 εκατ. δολάρια στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα, μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων, είναι άσχημες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ukrinform, η δωρεά του προορίζεται για την υποστήριξη των πολεμικών προσπαθειών, καθώς και για ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο ηθοποιός που αγάπησε το κοινό παγκοσμίως από τον ρόλο του στον θρυλικό «Τιτανικό» έχει ρίζες από την χώρα, που δέχεται αυτές τις ημέρες επίθεση.

Βλέποντας τη χώρα της γιαγιάς του να «τραυματίζεται» καθημερινά από τα ρωσικά πυρά, δεν θα μπορούσε λοιπόν, να μείνει άπραγος. Η γιαγιά του γεννήθηκε στην Οδησσό, μια πόλη που βομβαρδίστηκε κι εκείνη τις τελευταίες εβδομάδες.  Μετανάστευσε στη Γερμανία το 1917 και εκεί, γεννήθηκε η μητέρα του ηθοποιού.

Δεν είναι βέβαια, ο μόνος σταρ που στήριξε τον ουκρανικό λαό.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ έχουν κάνει ήδη την κίνησή τους, προσφέροντας 3 εκατ. δολάρια στην Ουκρανία, ενώ και η Τζίτζι Χαντίντ ανακοίνωσε πως θα χαρίσει όλα τα έσοδα από τις εμφανίσεις της στις Εβδομάδες Μόδας στα θύματα του πολέμου.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;