Κλειστά σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας - Σε ποιες περιοχές
Κλειστά σχολεία: Τι έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής για τα σχολεία που κλείνουν λόγω της κακοκαιρίας «Φίλιππος» την Πέμπτη 10/03 - Ποια θα ανοίξουν αργότερα

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» ξεκίνησε να σαρώνει τη χώρα από σήμερα, 9 Μαρτίου 2022, πράγμα που φαίνεται να προβληματίζει την περιφέρεια Αττικής, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα, υπό τον περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη (10/03/2022), η οποία μπορεί να μην είναι δυνατή λόγω των χιονοπτώσεων που παρατηρούνται από σήμερα.

Ειδικότερα, με τη σφοδρή κακοκαιρία να επελαύνει στην Αττική και να επηρεάζει την κυκλοφορία στην εθνική οδό από το ύψος της Καλυφτάκη και μετά, η λειτουργία των σχολείων είναι στο επίκεντρο της σύσκεψης της περιφέρειας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες, τα σχολεία στη βορειοανατολική και τη δυτική Αττική, θα είναι αυτά που θα παραμείνουν κλειστά, στις περιοχές δηλαδή που πλήττονται και θα πληγούν περισσότερο από την κακοκαιρία.

Σημειώνεται πως αύριο (10/03) θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Παλλήνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Πέραν της Αττικής, θα κλείσουν τα σχολεία τόσο στην Εύβοια όσο και στην Κοζάνη.

Όλα τα κλειστά σχολεία την Πέμπτη 10 Μαρτίου

Το neolaia.gr σας παρουσιάζει, μέσα από το παρόν άρθρο, την αναλυτική λίστα με όλες τις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές ή θα ανοίξουν αργότερα, αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022.

Αναλυτικότερα:

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο

Αττική

Δήμος Παλλήνης

Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας «Φίλιππος», με Απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι με Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10.3, δια ζώσης εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική.

Για την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση αύριο.

Εύβοια

Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Τη διακοπή μαθημάτων, για την Πέμπτη 10/3/2022 και την Παρασκευή 11/3/2022 σε όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ), λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πού θα ανοίξουν αργότερα οι σχολικές μονάδες

Δυτική Μακεδονία

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Επίσης, αναστέλλεται και η λειτουργία των Εσπερινών Γυμνασίων, Λυκείων, Εσπερινών ΕΠΑΛ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – ΠΑΓΕΤΟΣ , την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, η έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Νεστορίου θα γίνει στις 09:00 π.μ.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Με απόφαση Δημάρχου, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., oι Παιδικοί Σταθμοί, ο Βρεφικός Σταθμός και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Άργους Ορεστικού, την Πέμπτη 10 και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15.

Θεσσαλία

Δήμος Παλαμά

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου το πρωί της Πέμπτης (10/3) τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλαμά θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ.

Αιτία είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που αναμένεται να επικρατούν στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος” που είναι σε εξέλιξη.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Παλαμά και Προαστίου) θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 2 
 4 
 1 
 2