Αγγελική Ηλιάδη: Η συμμετοχή της στην «Φάρμα», η απώλεια του πατέρα της και το ατύχημα
Η Αγγελική Ηλιάδη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «The 2night Show».

Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτριας της «Φάρμας», Αγγελική Ηλιάδηβρέθηκε χθες Τρίτη (8/3) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show»όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την «Φάρμα», την απώλεια του πατέρα της και το ατύχημα που την ανάγκασε να φύγει.

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα της, τον οποίο έχασε όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι η ίδια είπε:

«Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται, το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις;»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Έπειτα, η τραγουδίστρια συμπλήρωσε τα εξής:

«Αρχικά ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του γιατί τον είχαμε φέρει σπίτι. Πήγαινε καλά κι η κατάστασή του χειροτέρεψε όσο ήμουν μέσα. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στην Φάρμα και πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Ζήτησα από τη μαμά μου να μην με ενημερώσει και με ενημέρωσε αρκετές ημέρες αργότερα. Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο».

«Είμαι σε φάση φυσικοθεραπειών και προσπαθώ να κάνω την ενδυνάμωση. Έπαθα ρήξη χιαστού, ο πόνος ήταν αφόρητος. Δεν περίμενα ότι μπορεί να έχω πάθει τόσο μεγάλη ζημιά», ανέφερε για τον τραυματισμό της στη «Φάρμα» προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Μού στοίχισε που έφυγα, ήταν μοναδική εμπειρία, λάτρεψα αυτόν τον τρόπο ζωής. Θα το έκανα ξανά. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά είναι πιο εύκολο να τα αποχωριστείς για λίγο καιρό. Η μητέρα μου ήταν μαζί τους, οπότε ήμουν απόλυτα ήρεμη».

Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε πρόσθεσε ότι θα πήγαινε στο Survivor.


Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ανά διαστήματα στη ζωή της λέγοντας:

«Νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Δεν θα ήμουν δίκαιη αν έλεγα ότι τα κατάφερα μόνη μου. Είχα κατά καιρούς πολύ σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Σε ψυχολόγο δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει σε ψυχίατρο. Ο λόγος που πήγα ήταν οι κρίσεις πανικού, βασικά διαταραχή πανικού και επειδή εργαζόμουν, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι για να πάω στη δουλειά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω και πήρα αγωγή για τρεις μήνες. Δεν με βοήθησαν τόσο τα φάρμακα, όσο ότι τα βρήκα με τον εαυτό μου. Ήξερα από πού πήγαζε όλο αυτό». 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;