Zoe Kravitz: Αποκαλύπτει γιατί είχε χάσει τον ρόλο της Catwoman στην ταινία «The Dark Knight Rises»
Η Zoe Kravitz αποκάλυψε ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να διεκδικήσει τον ρόλο της Catwoman στην ταινία «The Dark Knight Rises», αλλά της είπαν ότι η εμφάνισή της δεν ταίριαζε στην ταινία.

Η Zoe Kravitz έχει καταφέρει να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της ως Selina Kyle/Catwoman στο «The Batman» του Matt Reeves. Αυτό, όμως, που δε γνωρίζουν πολλοί είναι πως η γνωστή ηθοποιός είχε προσπαθήσει ξανά να εισβάλει ως Catwoman σε άλλη ταινία του Batman. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Observer, η Kravitz αποκάλυψε ότι είχε περάσει από audition για τον ίδιο ρόλο για την «The Dark Knight Rises» του Christopher Nolan, αλλά απορρίφθηκε.

Όπως είπε η Zoe Kravitz, μετά την οντισιόν της της είπαν ότι είναι πολύ «urban» για τον ρόλο. Ένα σχόλιο που μπορεί να θεωρηθεί ρατσιστικό όταν αναφέρετε σε μία Αφροαμερικανή ηθοποιό.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξή της:

«Δεν ξέρω αν προήλθε απευθείας από τον Chris Nolan.

Νομίζω ότι ήταν πιθανότατα από το κάστινγκ κάποιου είδους, ή κάποιον σκηνοθέτη… Το ότι ήμουν έγχρωμη γυναίκα και ήμουν ηθοποιός και μου έλεγαν εκείνη την εποχή ότι δεν μπορούσα να περάσω οντισιόν λόγω του χρώματος του δέρματός μου και η λέξη urban να πετάγεται έτσι, ήταν πραγματικά δύσκολο εκείνη τη στιγμή.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της στο Nylon το 2015, η Kravitz είπε ότι ο ρόλος που “κυνηγούσε” στο «The Dark Knight Rises» ήταν μικρός και ότι, μάλιστα, δεν την άφησαν να μπει στο δωμάτιο επειδή η ταινία δε θα είχε στοιχεία “urban”. Η ηθοποιός πρόσθεσε εκείνη την εποχή:

«Τι σχέση έχει αυτό με το οτιδήποτε; Πρέπει να παίξω τον ρόλο σαν να λέω «Γιο, τι γίνεται, Batman; Τι συμβαίνει με εσένα;»

Η Zoe Kravitz θα έπρεπε να περιμένει αρκετά χρόνια ακόμη για να προσπαθήσει ακόμα μία φορά να παίξει σε μια ταινία του Batman, καθώς έλαβε επίσημα τον ρόλο της Catwoman στο «The Batman» τον Οκτώβριο του 2019. Η ηθοποιός είπε στον Observer ότι «ήταν τρελό» όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για το casting της, προσθέτοντας:

«Το τηλέφωνό μου χτύπαγε περισσότερο από ότι σε όλα τα γενέθλια που είχα ποτέ.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Η Kravitz απέδειξε ότι ο ρόλος της Catwoman έχει φτιαχτεί για αυτή!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;