Το ξεχωριστό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Η Φίνος Φιλμ μας χαρίζει ένα μοναδικό βίντεο με εικόνες από τον ελληνικό κινηματογράφο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα ξεχωριστό βίντεο το οποίο μοιράστηκε μέσα από τα social media. Το βίντεο μας δείχνει τις γυναικείες προσωπικότητες και ρόλους που ξεχώρισαν στον ελληνικό κινηματογράφο.

Το εν λόγω βίντεο προλογίζει με ένα μικρό αλλά περιεκτικό κείμενο από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Σε αυτό αναγράφονται τα εξής:

«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως.»

Στο βίντεο παρουσιάζονται αποσπάσματα από σημαντικές ταινίες που είχαν ξεχωρίσει και γνωστές πρωταγωνίστριες όπως οι Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Μπέτυ Λιβανού, Μαίρη Χρονοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Κατερίνα Γώγου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αννα Καλουτά, Καίτη Πάνου, Γκέλυ Μαυροπούλου.

Έτσι, η Φίνος Φιλμ γιορτάζει μοναδικά την ημέρα αυτή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;