«Isle of the Dead»: Έρχεται νέα spin-off σειρά του «The Walking Dead»
Μία ακόμα spin-off σειρά έρχεται να προστεθεί στον κόσμο του «The Walking Dead».

Ο κόσμος της επιτυχημένης σειράς «The Walking Dead» ετοιμάζεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερος. Καθώς, η σειρά του AMC βρίσκεται στην 11η και τελευταία της σεζόν και, ενώ, έχουμε δει δύο ακόμα spin-off, ετοιμάζεται μία νέα σειρά που θα λάβει χώρο στο ίδιο σύμπαν και, μάλιστα, θα έχει πρωταγωνιστές χαρακτήρες που έχουμε ήδη αγαπήσει.

Το νέο spin-off του «The Walking Dead», θα έχει τίτλο «Isle of the Dead» και θα περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες των Negan και Maggie, οι οποίοι αποφασίζουν να μετακομίσουν στο Μανχάταν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία αναμένεται να φθάσουν στις οθόνες μας μέσα στο 2023, όπως φαίνεται και στην πρώτη εικόνα που μοιράστηκε το AMC για τη νέα σειρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Walking Dead (@thewalkingdead)

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Maggie και Negan αναμένεται να επιστρέφουν οι Lauren Cohan and Jeffrey Dean Morgan, αντίστοιχα, ενώ ο Eli Jorné θα είναι σεναριογράφος, συν-εκτελεστικός παραγωγός και showrunner της νέας σειράς.

Σε δήλωση του ο πρωταγωνιστής του «The Walking Dead», αλλά και του νέου spin-off, είπε:

«Χαίρομαι που το ταξίδι των Negan και Maggie συνεχίζεται

Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι το να περπατάω στα παπούτσια του Negan, είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη με την Lauren. Οι Walkers σε ένα αστικό τοπίο ήταν πάντα μια κουλ εικόνα, αλλά η 5η Λεωφόρος, το Κτήριο Εμπάιρ Στέιτ, το Άγαλμα της Ελευθερίας; Η καλύτερη πόλη του κόσμου; Το υπόβαθρο είναι εκπληκτικό, αλλά η ιστορία που μαγείρεψε ο Eli Jorné είναι ακόμα καλύτερη. Ετοιμαστείτε, φίλοι μου, το «Isle of the Dead» θα φέρει τα πάνω κάτω στο Σύμπαν του TWD. Πολλά ευχαριστώ στους Dan McDermott, Scott Gimple και AMC που μας φέρνουν πίσω για περισσότερο…

Απλά ανυπομονούμε!»

To «Isle of the Dead» δεν είναι η μόνη σειρά spin-off που αναμένουμε στον  κόσμο αυτό, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί το «Tales of the Walking Dead». Η σειρά αυτή θα αποτελείται από έξι αυτοτελή επεισόδια και έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Olivia Munn, Danny Ramirez, Loan Chabanol, Embeth Davidtz, Jessie T. Usher, Terry Crews, Poppy Liu, Parker Posey, Anthony Edwards, Jillian Bell και Daniella Pineda. Η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022.

Οι δύο αυτές σειρές έρχονται να προστεθούν στα «Fear The Walking Dead», ένα prequel της βασικής σειράς, και «The Walking Dead: World Beyond», ένα spin-off που ολοκληρώθηκε σε μία σεζόν 10 επεισοδίων.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;