Ποσειδώνας Γιαννόπουλος:
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς».

Μια συνέντευξη παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για την δημιουργία οικογένειας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Δεν το λες για το θέμα περί ομοφυλοφιλίας φαντάζομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είναι new entry, δηλαδή, δεν είναι είδηση το να το αναφέρω και είναι ενδιαφέρον πως πάει η κουβέντα εκεί γιατί υπάρχουν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν βγει στη λεγόμενη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα που δεν ξέρουν ότι εμείς οι παλαιότεροι έχουμε κάνει το λεγόμενο outing μας πολλά χρόνια πριν. Νομίζουν ότι είμαστε στην ντουλάπα κρυμμένοι».

«Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια, γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ»
Και συνέχισε λέγοντας: «Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους ότι οι παλαιότεροι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε τρία χρόνια outing, να βγαίνουμε με πανό και να λέμε “ξέρετε, είμαι ομοφυλόφιλος” για να ικανοποιούνται και να μην μας λένε ομοφοβικούς».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος πρόσθεσε:

«Και στρέιτ να ήμουν, δεν θα έκανα οικογένεια, γιατί πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ».

Έπειτα ανέφερε:

«Δεν θα ήθελα να πάω να δω τους νεοέντεχνους καλλιτέχνες. Για μένα ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που είχε δημιουργηθεί και θέμα ολόκληρο θέμα με κάτι που είχα πει στο παρελθόν, περί υπερεκτίμησης, δεν λέω ότι δεν είναι αξιόλογοι καλλιτέχνες, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο μας παρουσιάζονται από κάποιες δισκογραφικές εταιρείες, κάποιες εκπομπές και κάποια ραδιόφωνα».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1