Ηλίας Μαμαλάκης για το MasterChef: «Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ποιότητα των παιδιών»
Ο Ηλίας Μαμαλάκης για το MasterChef 6, τον Άκη Πετρετζίκη και τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού.

Σήμερα Δευτέρα (7/3) ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εκπομπές μαγειρικής στην τηλεόραση, όπως το MasterChef 6 που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα καλεσμένος, αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη.

Μιλώντας για την τηλεόραση ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε στην αρχή της συνέντευξής του:

«Μού λείπει η τηλεόραση με την ευρεία έννοια. Είχα ιδέες για εκπομπές, οι οποίες θα ήταν πολύ ταξιδιάρικες, νόστιμες και πολύ διαφορετικές από το συνηθισμένο. Σήμερα οι περισσότερες εκπομπές είναι χορηγούμενες, ενώ τα θέματα που θέλω να κάνω εγώ δεν σηκώνουνε χορηγία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Και συνέχισε ο Ηλίας Μαμαλάκης λέγοντας:

«Το MasterChef είναι μεν ριάλιτι, είναι διαγωνισμός, αλλά είναι ανθρωποκεντρικό. Θα μπορούσε να ήταν σίριαλ. Αυτή η σχέση που δημιουργούν οι κριτές με τους διαγωνιζόμενους που υπάρχει μια μικρή εξομολόγηση είναι πάρα πολύ γλυκό και οι κριτές τους μεταχειρίζονται πάρα πολύ σωστά».


Έπειτα, ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλώντας για τους παίκτες και τις παίκτριες του MasterChef 6 εξέφρασε την ανησυχία του για το επίπεδο των παιδιών που δηλώσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό, ενώ μίλησε με θετικά λόγια για τον Άκη Πετρετζίκη και την πορεία του μετά το MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ποιότητα των παιδιών που δηλώσανε. Από τις δύο πρώτες εκπομπές είδα πολύ χαμηλό επίπεδο. Εάν έχουν περάσει 500 παιδιά μόνο οι 10 είναι στην αρένα με πιο πετυχημένο τον Άκη Πετρετζίκη που είναι θεός. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν αντιγράφω συνταγές, αλλά όπως βλέπω στην τηλεόραση τις συνταγές του Άκη βγαίνουν μια χαρά», είπε κλείνοντας ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;