Jacob Elordi: Η Vogue πέρασε 24 ώρες με τον πρωταγωνιστή του Euphoria [ΒΙΝΤΕΟ]
Μία ημέρα με τη Vogue και τον Jacob Elordi του Euphoria στο πανέμορφο Los Angeles.

Ένας από τους πιο ανερχόμενους ηθοποιούς είναι ο (κούκλος) Jacob Elordi, τον οποίο έχουμε δει τόσο στις ταινίες «The Kissing Booth» του Netflix, όσο και στο επιτυχημένο Euphoria με την αγαπημένη Zendaya. Η Vogue πέρασε 24 ώρες με τον Jacob Elordi, όπως έχει κάνει άλλωστε με πολλούς και πολλές celebritiesκαι συνόψισε τα όσα είπαν σε ένα βίντεο που δεν διαρκεί ούτε 10 λεπτά.

Η Vogue συνάντησε τον ηθοποιό στο Los Angeles, τον οποία αρχικά βλέπουμε στο βίντεο να παίζει στην πισίνα του με θέα την πινακίδα που γράφει Χόλιγουντ με τον σκύλο του. Κάτι όμορφο που ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξή του είναι πως αναφέρεται στην αλλαγή της ζωής του μετά την ανοδική πορεία της καριέρας του, αφού ο ίδιος λέει πως μένει στο Λος Άντζελες τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ παλιότερα έβλεπε αυτά τα εντυπωσιακά σπίτια και αναρωτιόταν ποιος μπορεί να μένει σε αυτά.


Έπειτα, βλέπουμε το πανέμορφο εσωτερικό του σπιτιού του και ο ηθοποιός μας δείχνει διάφορους πίνακες που τους έχουν δωρίσει διάφοροι φίλοι του και όχι μόνο. Έτσι, μαθαίνουμε για ακόμη μία πτυχή του βάσει της οποίας αγαπάει τη ζωγραφική και την «βάζει» πολύ μέσα στο σπίτι του.

Στο τέλος του βίντεο ο Jacob Elordi βγαίνει εκτός σπιτιού προκειμένου να τραβήξει μερικές φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να δούμε μία πολύ όμορφη πλευρά του αγαπημένου Los Angeles. Μάλιστα, ο ίδιος μας διηγείται και μερικά πράγματα που του αρέσει να κάνει στο L.A. ή τουλάχιστον του άρεσε να κάνει πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τον Jacob Elordi:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;