Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Άρης στον Υδροχόο από 6 Μαρτίου - Τολμώντας την ανατροπή
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2022: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Καρκίνος

Ασχολείστε ενστικτωδώς με τη βαθύτερη πτυχή του ψυχισμού σας, με σκοπό να απελευθερωθείτε από φοβίες, αγωνίες και ανασφάλειες. Δεν θα αντέχετε την αδικία, την καταπίεση, τον περιορισμό. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί ένα ξαφνικό ενδιαφέρον να σας μαγνητίσει και να προκαλέσει έντονο πάθος ή επιθυμία για κατάκτηση. Ή να αλλάξετε στάση απέναντι στο ταίρι σας. Ένα μυστικό σας ενδέχεται να αποκαλυφθεί αν δεν προσέξετε. Απρόοπτα γεγονότα θα επηρεάσουν επίσης την οικονομική σας κατάσταση και ίσως έχουν σχέση με το σύντροφο ή τον συνεργάτη. Μία διαφωνία μπορεί να προκύψει για ένα περιουσιακό στοιχείο. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επενδύσεις, ή να τις κάνετε με μεγάλη σύνεση.

Λέων

Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε την αλήθεια στις σχέσεις σας είτε αυτές αφορούν είτε τον σύντροφο, είτε τον συνεργάτη σας. Αν οι σχέσεις δεν στηρίζονται σε στέρεες βάσεις θα κλονιστούν σε ένα βαθμό. Αισθάνεστε την ανάγκη να σπάσετε στη στιγμή όλους τους δεσμούς ή τις συμφωνίες σας γιατί δεν επιθυμείτε να περιορίζεται η ελευθερία σας. Μπορεί να βιώσετε μία ξαφνική επιθετικότητα που θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας συναρπάσει ή θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν την ζωή σας και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα στενά πλαίσια του κύκλου σας.

Παρθένος

Ξαφνικά γεγονότα ή αντιδράσεις στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να δημιουργήσουν αστάθεια ή υπερδραστηριότητα. Είστε αγχώδεις από τη φύση σας και θα ήταν σημαντικό να παραμείνετε ψύχραιμοι. Η χρήση της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει κι αν δεν έχετε ειδίκευση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπαιδευτείτε. Δεν αποκλείεται από ένα απροσδόκητο γεγονός να επιφορτιστείτε με επιπλέον εργασία. Θα ήταν σημαντικό να ξεκουράζεστε, καθώς υπάρχει η τάση για μεγάλη προσπάθεια στην εργασία και μία νευρική εξάντληση. Αν σας έχει κουράσει η ρουτίνα, δεν κατάλληλη εποχή να επαναστατήσετε. Θα ήταν προτιμότερο να κάνετε αλλαγές στο τρόπο ζωής και διατροφής.

Ζυγός

Ευνοϊκός ο Άρης προς το ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια συναρπαστική ερωτική περιπλάνηση. Ο έρωτας αυτός θα είναι κεραυνοβόλος και μοναδικά μαγνητικός, αλλά δεν παρέχει σταθερότητα αρχικά. Όσο κρατήσει θα το απολαύσετε, και το ατομικό σας ωροσκόπιο θα δείξει αν υπάρχει μελλοντική προοπτική. Ωστόσο, αν υπάρχει ήδη στη ζωή σας μια σταθερή σχέση, οι πειραματισμοί τέτοιου είδους θα σας προκαλέσουν δονήσεις. Αν είστε γονείς εκπλήξεις έρχονται από τα παιδιά σας, σε κάθε είδους προσπάθεια επιβολής προς αυτά. Θα είναι σημαντικό να βρείτε ενδιαφέροντα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα είναι επινοητικά ή στον χώρο του αθλητισμού.

Σκορπιός

Ο Άρης διανύει τον τομέα που αντιπροσωπεύει το θεμέλιο της ύπαρξης σας, αφορά τις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια σας. Πρέπει να περιμένετε αλλαγές στις πιο προσωπικές και ιδιωτικές πλευρές της ζωής σας, δηλαδή στο σπίτι, στις σχέσεις σας με τους γονείς ή γενικότερα στο οικογενειακό περιβάλλον. Εκπλήξεις αναμένονται και μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά που θα αναστατώσουν την ηρεμία και την οικογενειακή γαλήνη. Ίσως δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σπίτι, είτε μετά από ένα διαζύγιο, είτε μετά από μια ζημιά, είτε μπορεί να συμβεί αυτή η αλλαγή μετά από μια ανακαίνιση ή με την αγορά ενός καινούργιου σπιτιού.

Τοξότης

Η επιθυμία σας να διεκπεραιώνετε γρήγορα, γραφειοκρατικές διαδικασίες που κωλυσιεργούν και δυσκολεύουν τις κινήσεις σας, σας κάνει να αδημονείτε και να επαναστατείτε. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να εκδηλώνετε έναν επιθετικό τρόπο και να προσπαθείτε να επιβληθείτε με μία μονοκόμματη ή απότομη συμπεριφορά. Αποφύγετε να γίνεστε ευέξαπτοι για να μην χάνετε το δίκιο σας. Ευτυχώς η ευέλικτη και ευχάριστη φύση σας, βοηθά να κάνετε ελιγμούς. Για να είστε αποτελεσματικοί και αποδοτικοί, αφού είστε επινοητικοί, θα χρειαστεί να έχετε ψυχραιμία με το άμεσο περιβάλλον και κυρίως τους συγγενείς. Αν είστε συγγραφείς, για θα έχετε έμπνευση και γίνεστε πολύ παραγωγικοί. Οι ιδέες είναι καινοτόμες και εντυπωσιακές.

Αιγόκερως

Η θέση του Άρη σας παροτρύνει να αντιδράσετε και να υπερασπιστείτε αυτά που θεωρείτε σημαντικά ως αξίες ζωής. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε στην διαχείριση των οικονομικών δεν είναι οι ενδεδειγμένες και μπορεί να έχετε απώλειες. Θα ήταν σημαντικό να προστατέψετε ότι σας ανήκει, διότι μπορεί να χάσετε κάτι πολύτιμο για σας από απροσεξία ή από κακή διαχείριση. Αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα σε επιχειρήσεις ή αλλού, κινδυνεύετε να ρισκάρετε χωρίς την σύνεση που σας χαρακτηρίζει. Μία επιμόρφωση στην τεχνολογία, θα βοηθήσει το εισόδημά σας. Αν κάνετε μία συνεργασία, αυτή την εποχή, μπορεί να αποβεί ωφέλιμη, εφ’ όσον ταιριάζει στα ατομικά χαρακτηριστικά σας και εκείνα του συνεργάτη.

Υδροχόος

Αυτό τον καιρό είστε ανήσυχοι, διαρκώς αναζητάτε καινούργιες συγκινήσεις. Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας, χωρίς να τις περιμένετε.

Η επιθυμία σας για απόλυτη ανεξαρτησία εμποδίζει την ομαλή πορεία των σχέσεων. Αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας καταπιέζει, να βγείτε έξω από τα όρια και τους περιορισμούς που βάζουν οι άλλοι για σας ακόμα και αν, αυτοί οι άλλοι είναι ο / η σύντροφός σας.

Δεν αντέχετε την αδικία, την σκληρότητα, την πειθαρχία, γνωρίζετε ότι τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε από όλα αυτά.

Προσέξετε ούτως ώστε αυτή τη φυγή να είναι εποικοδομητική. Η δράση θα είναι καινοτόμα, αλλά αποφύγετε την απόλυτη ή ανάλγητη συμπεριφορά. Εντυπωσιάστε με τις ιδέες και την ευρηματικότητά σας..

Ιχθείς

Αυτή την εποχή, ο Άρης αγγίζει τον χώρο του υποσυνειδήτου σας και ωθεί κρυμμένα μυστικά και απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια. Υποσυνείδητες πιέσεις, αποκαλύψεις μυστικών, εχθρικές ενέργειες αποκαλύπτονται ξαφνικά στη ζωή σας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται ανεξήγητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ενεργειών από το παρελθόν.

Κάποιες στιγμές κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή αισθάνεστε ότι στην απομόνωση βρίσκετε την πραγματική ελευθερία. Ή μπορεί να αισθανθείτε το αντίθετο και να θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε είδους περιορισμούς, να γκρεμίσετε τα τείχη και να ελευθερωθείτε. Θέλετε να ελευθερωθείτε απ’ τα μυστικά και βάρη, που σας προκαλούν άγχος, φόβο από ένα απροσδιόριστο λόγο. Η εσωτερική φιλοσοφία, η γιόγκα, εναλλακτικές μέθοδοι, μπορούν να βοηθήσουν.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;