Οι νέες κυρώσεις για τη Ρωσία έχουν να κάνουν με... γάτες
Η Ομοσπονδία των Ηνωμένων Εθνών για Γάτες αποκλείει τις γάτες από τη Ρωσία, με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία.

Η Ομοσπονδία των Ηνωμένων Εθνών για Γάτες αποκλείει τις γάτες από τη Ρωσία, με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία.

Η αναζήτηση «οι ρωσικές γάτες απαγορεύονται» έγινε viral στο Weibo της Κίνας που μοιάζει αρκετά με το Twitter την Τετάρτη (2/3), λαμβάνοντας περισσότερες από 118 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες.

Το δημοφιλές θέμα δημιούργησε επίσης σχεδόν 170.000 απαντήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και έτσι έγινε σύντομα viral. Στο επίκεντρο της όλης οργής βρίσκεται η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αιλουροειδών (FiFe) να απαγορεύσει στις ρωσικές γάτες να συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις γατών.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FIFE πιστεύει ότι δεν μπορεί απλώς να παρακολουθήσει αυτές τις φρικαλεότητες και να μην κάνει τίποτα, γι’ αυτό αποφάσισε ότι από την 01.03.2022:

• Καμία γάτα που εκτρέφεται στη Ρωσία δεν επιτρέπεται να εισαχθεί και να εγγραφεί σε οποιοδήποτε γενεαλογικό βιβλίο FIFe εκτός Ρωσίας, ανεξάρτητα από το ποιος οργανισμός εξέδωσε το γενεαλογικό της.

• Καμία γάτα που ανήκει σε εκθέτες που ζουν στη Ρωσία δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε έκθεση FIFe εκτός Ρωσίας, ανεξάρτητα από την οργάνωση στην οποία ανήκουν αυτοί οι εκθέτες.

Το διοικητικό συμβούλιο του FIFe αποφάσισε επίσης ότι θα αφιερώσει ένα μέρος του προϋπολογισμού του για να στηρίξει τους εκτροφείς γατών και τους θαυμαστές στην Ουκρανία που υποφέρουν λόγω της τρέχουσας κατάστασης. Θα συμβουλευτούμε το Ουκρανικό Μέλος FIFE Ουκρανικής Ένωσης Φηλινολογίας (UFU), καθώς και με τα Μέλη μας σε χώρες γειτονικές της Ουκρανίας, για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερα».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;