Κυβέλη - GNTM 4: «Παρόλο που έδειχνα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν το πίστευα»
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Όσα είπε για το GNTM 4 και τα μελλοντικά της σχέδια για το μόντελινγκ.

Η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μοντέλων, τα μελλοντικά της σχέδια σχετικά με το μόντελινγκ, αλλά και το νέο της αμάξι που είναι ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού

Αρχικά, μιλώντας στο «Breakfast@Star» και τη Βασιλική Μπασιούρη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου εξομολογήθηκε πως στη πραγματικότητα δεν πίστευε τόσο πολύ στη νίκη της όσο έδειχνε.

«Παρόλο που έδειχνα πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση δεν το πίστευα 100%. Κρατούσα μικρό καλάθι, αλλά σίγουρα έβαλα τα δυνατά μου και να πού φτάσαμε!», αποκάλυψε το μοντέλο.


Επιπλέον, αναφερόμενη στα σχέδιά της μετά το GNTM η ίδια είπε πως σκοπεύει να φύγει προς το εξωτερικό.

«Επαγγελματικά μετά το παιχνίδι έχουμε βάλει πολλούς στόχους με το πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι. Σκεφτόμαστε να φύγουμε στο εξωτερικό. Κάνουμε κάποιες δουλειές. Ήταν η αρχή το παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσεις πολύ δυναμικά για να σε μάθει και ο κόσμος του χώρου. Άρα προσπαθώ γενικά να είμαι πολύ ενεργή επαγγελματικά όσο γίνεται! Θέλω πάρα πολύ να φύγω στο εξωτερικό, οι bookers μου πιστεύουν πάρα πολύ σε μένα! Οπότε παίρνω κι εγώ δύναμη από αυτό και θέλω πάρα πολύ να βγω έξω, δε με φοβίζει καθόλου. Και προφανώς έχουμε πολύ ανυπομονησία να κάνουμε πράγματα και να το εξελίξω όσο γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Κυβέλη μιλώντας για το μέλλον της.

Τέλος, ερωτηθείσα για το πιο «δυνατό» της προσόν είπε ότι αυτό είναι το μυαλό της, ενώ αδυναμία της θεωρεί ότι ίσως πολλές φορές είναι παραπάνω συναισθηματική από ό,τι θα έπρεπε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;