Αλέξης Κούγιας: «Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της»
Αλέξης Κούγιας για Μαίρη Συνατσάκη: «Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της». Τι του απάντησε η ίδια.

Σε νέες δηλώσεις για την Τζεφ Μοντάνα και την Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί (4/3) .

Ο γνωστός ποινικολόγος που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Λιγνάδη, βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών όπου συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η εκδίκαση της υπόθεσης του σκηνοθέτη.

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη;»

«Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω. Ειλικρινά δεν την γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας και σε συνέχεια τόνισε:

«Ορισμένοι έχουν “πεθάνει” γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Αλέξη Κούγια

Κάτι αυτό για την «ωραία κοπέλα», κάτι το «ελπίζω να είναι φυσιολογική», αλλά κυριότερα αυτό το «Ποια είναι η κυρία;», οδήγησαν τη Μαίρη Συνατσάκη να του λύσει την όποια απορία μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό παρέθεσε μία φωτογραφία της, ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια και μία απολαυστική λεζάντα για όποιον έχει παρακολουθήσει τις κατά καιρούς τοποθετήσεις του δικηγόρου από την εποχή που ανέλαβε πρώτη φορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και τις καταθέσεις του εντολέα του. Θα σου θυμίσω εδώ δύο μόνο ατάκες, αυτή περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων» που είχε χρησιμοποίηση για τους μηνυτές και τους μάρτυρες της υπόθεσης ο Αλέξης Κούγιας, αλλά κι αυτή περί «μετρίων ηθοποιών» που ο πελάτης του είχε χρησιμοποιήσει για να περιγράψει τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;