Χάρης Ρώμας για Κιμούλη: «Είχα παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει»
Όσα είπε ο Χάρης Ρώμας για τον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία τους.

Σήμερα Πέμπτη (3/3) ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στο πλατό του «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη και τη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν οι δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Κιμούλη. Είχαμε μια επαφή παλιότερα. Είμαι μάρτυρας για κάποια συμβάντα τα οποία ήταν ακραία και αυτό μένει να αποδειχθεί. Εφ’ όσον και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει με την δικαστική οδό, αν οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Είναι όμως πολλοί, δεν είναι ένας- δυο, τρεις, τέσσερις. Δεν θέλω να τον καταδικάσω εγώ εκ των προτέρων, αλλά είναι πολλοί και διαφορετικοί».

Έπειτα, ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας:

«Δεν δέχομαι επ’ ουδενί λόγο την λογική του ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση, είναι θέμα μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής. Ειδικά όταν υπάρχει και η περίπτωση με μια κομματική σκιά να προσπαθεί να θολώσει την κατάσταση γιατί είσαι το δικό της το παιδί. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό».

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο ίδιος συμπλήρωσε τα λεγόμενά του αναφερόμενος στη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της οποίας δνε αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, αλλά σύμφωνα με τον ηθοποιό «αυτό δεν λέει τίποτα».

«Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μου αρέσει και η συζήτηση αυτή. Από τη στιγμή που έχουν καταγγελθεί προβλήματα, ναι το είχα παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει. Δεν ξέφυγε σε μένα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που καταγγέλλουν επώνυμα κακοποίηση και μάλιστα σωματική, πρέπει να διερευνηθεί μέχρι τέλους. Δεν λέω να καταδικαστεί a priori», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή του Alpha.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;