«Κυρώσεις» στη Ρωσία από Onlyfans και Pornhub
«Δεν έχω χρήματα για να ζήσω» - «Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς», γράφουν creators του OnlyFans στα social media, βλέποντας τα προφίλ τους να μπλοκάρονται από τις πλατφόρμες.

Η συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου ενηλίκων στο διαδίκτυο, Only Fans, «κλείδωσε» λογαριασμούς τόσο στη Ρωσία όσο και στη Λευκορωσία, με αποτέλεσμα οι δημιουργοί (creators) τους να μην έχουν πρόσβαση στα κέρδη τους.

Οι αντιδράσεις των δημιουργών των σελίδων ήταν μεγάλες, με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, Only Fans, να εξηγούν ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και κυρίως παρακινούμενοι από τις οικονομικές κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε όλη τη Ρωσία.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις Ρώσων δημιουργών σε πλατφόρμες, οι οποίοι καταγγέλλουν το «ban» τους από τις πλατφόρμες απλώς και μόνο επειδή είναι Ρώσοι, τασσόμενοι παράλληλα ενάντια στον ανηλεή πόλεμο που έχει κηρύξει η χώρα τους στη γείτονα, Ουκρανία.

«Δεν έχω χρήματα για να ζήσω», αναφέρει η Bunnie Mommy, μια εκ των μοντέλων που έχουν δει το προφίλ τους να μπλοκάρεται. «Πολλά μοντέλα το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να συμβεί. Εγώ δεν έχω λεφτά για να αγοράσω φαγητό, και να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μάλιστα, είμαι κατά του πολέμου. Έχω λάβει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις κατά του πολέμου. Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς», προσθέτει, εκφράζοντας και ένα παράπονο, ενώ στη συνέχεια παραδέχεται ότι έχει χάσει ήδη 8.000 δολάρια από το ban.

Το απόγευμα της Κυριακής, η OnlyFans είπε ότι είχε τη δυνατότητα να επαναφέρει τη δραστηριότητα του λογαριασμού για δημιουργούς σε όλες τις χώρες, αρκεί οι δημιουργοί των σελίδων από Ρωσία και Λευκορωσία να βρουν τρόπο πληρωμής ανεξάρτητο με κάποια ρωσική τράπεζα.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο πιο διάσημος ιστότοπος πορνό στον κόσμο – το Pornhub, να «κλειδώσει» τη πρόσβαση της Ρωσίας στο περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με χρήστες από τη Ρωσία, όταν επιχείρησαν να μπουν στην σελίδα για ενήλικες για να…. εκτονωθούν, αντί για τα αναμενόμενα βίντεο, φορτώνεται η σημαία της Ουκρανίας.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;