Soft1 ERP Consultant Certification Program: Η ευκαιρία να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα σου!
H SoftOne, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρηματικού λογισμικού στη Ν/Α Ευρώπη, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα σου ως «ERP Consultant» ακόμη και αν δεν έχεις γνώσεις πληροφορικής ή προγενέστερη εμπειρία.

Οι υψηλές απαιτήσεις και ο έντονος ανταγωνισμός αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σύγχρονης αγοράς εργασίας, καθώς και της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτή. Η ανάπτυξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων, η απόκτηση περαιτέρω εξειδίκευσης, καθώς και τεχνογνωσίας, κρίνονται απαραίτητες για κάθε νέο πτυχιούχο, στην προσπάθειά του να διακριθεί και τελικά να κερδίσει μία θέση εργασίας στη σύγχρονη αγορά.

Η SoftOne είναι ένας οργανισμός που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των νέων, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εκείνα εφόδια ώστε να εξελιχθούν στη νέα γενιά επαγγελματιών. Έχοντας πάντα ως στόχο τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ νέων πτυχιούχων και αγοράς εργασίας, καθώς και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, διοργανώνει το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ταλαντούχους αποφοίτους τεχνικών και οικονομικών σχολών που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στη χρήση και παραμετροποίηση του Soft1 Cloud ERP, με σκοπό, μετά την ολοκλήρωσή του, να αναλάβουν ρόλο Consultant στο οικοσύστημα της εταιρείας ή των συνεργατών της.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εκπαίδευση ατόμων χωρίς προγενέστερη εργασιακή εμπειρία και με τη χρήση πρότυπων μεθόδων διδασκαλίας, στοχεύει στην εξοικείωση και στην κατανόηση σε βάθος των πολλαπλών δυνατοτήτων του πιο καινοτόμου ERP της αγοράς.

Τι κάνει όμως ένας ERP Consultant;

Το ERP προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Enterprise Resource Planning, ή στα ελληνικά «Σύστημα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού». Το ERP είναι ένα σύστημα λογισμικού, το οποίο παρακολουθεί και διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης: από τις οικονομικές υπηρεσίες και τις πωλήσεις έως τη διοίκηση ανθρώπινων πόρων και την παραγωγή, την εφοδιαστική αλυσίδα και τις σχέσεις με τους πελάτες.

Ουσιαστικά, ένα σύστημα ERP αποτελείται από επιμέρους ενότητες, οι οποίες είναι γνωστές και ως modules, τις οποίες η επιχείρηση αξιοποιεί για να συγκεντρώνει, να αποθηκεύει, να διαχειρίζεται και τελικά να αναλύει και να ερμηνεύει δεδομένα για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, αυξάνοντας έτσι συνεχώς την αποδοτικότητά της.

Ο όρος ERP Consultant συνήθως χρησιμοποιείται ως «ομπρέλα» για επαγγελματίες που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες γύρω από ένα ERP σύστημα. Ο διευρυμένος ρόλος ενός συμβούλου ERP είναι η επιλογή, η υλοποίηση, η εκπαίδευση και η υποστήριξη μίας λύσης ERP, η οποία ταιριάζει σε μία επιχείρηση, όχι μόνο σύμφωνα με το αντικείμενο λειτουργίας της, αλλά και βάσει του επιχειρηματικού της μοντέλου.

Ο ρόλος ενός ERP Consultant είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς οι συμβουλές, οι τεχνικές του γνώσεις και οι προτάσεις του μπορούν να κατευθύνουν σε σημαντικό βαθμό τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων που επηρεάζουν τη συνολική λειτουργία μίας επιχείρησης. Γι’ αυτό άλλωστε θεωρούνται και από τους πιο περιζήτητους επαγγελματίες τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι το 90% των αποφοίτων του εκπαιδευτικού προγράμματος Soft1 ERP Consultant, προσλαμβάνονται από τη SoftOne ή από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της μέσα σε ένα μήνα από την ολοκλήρωσή του.

Ορισμένες ενδεικτικές διαβαθμίσεις των ERP Consultants, οι οποίες συνοδεύονται και από τα αντίστοιχα καθήκοντα είναι εξής:

ERP Support Consultant: Το σημείο επαφής για τους χρήστες ενός ERP συστήματος όταν απαιτείται επαγγελματική υποστήριξη. Έχουν πολύ καλή γνώση του συστήματος και ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία.

ERP Business Consultant: Υπεύθυνος για την καταγραφή και ανάλυση των απαιτήσεων μίας επιχείρησης από ένα σύστημα ERP, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τομέα δραστηριοποίησης του οργανισμού.

ERP Technical Consultant: Τα καθήκοντα ενός τεχνικού συμβούλου είναι η υλοποίηση λύσεων λογισμικού, η βελτιστοποίηση του συστήματος και η επίλυση τυχόν τεχνικών θεμάτων που προκύψουν κατά την υλοποίηση.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις το πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant;

  • To 90% των αποφοίτων του εκπαιδευτικού προγράμματος Soft1 ERP Consultant προσλαμβάνονται στο οικοσύστημα της SoftOne μέσα σε ένα μήνα από την ολοκλήρωσή του!
  • Δεν απαιτούνται γνώσεις πληροφορικής, άλλες τεχνικές γνώσεις ή προγενέστερη εμπειρία.
  • Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης. Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν επιτυχώς στις εξετάσεις, θα αποκτήσουν τα πιστοποιητικά Soft1 ERP Level I και Soft1 Technical Level I, τα οποία είναι αντίστοιχα με αυτά που διαθέτουν οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της SoftOne.
  • Οι Soft1 ERP Consultants συγκαταλέγονται στους επαγγελματίες της πληροφορικής, δηλαδή στους πλέον περιζήτητους εργαζομένους τα τελευταία 10 χρόνια με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.
  • Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant, επιτρέπει στους υποψηφίους να συμμετάσχουν σε μια ξεχωριστή εμπειρία επιμόρφωσης δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να απορροφηθούν στο οικοσύστημα της SoftOne, κορυφαίας εταιρείας στην αγορά του business software.

Η επιμόρφωση ξεκινάει στις 30 Μαρτίου 2022. Για το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.

Δήλωσε Συμμετοχή στο πρόγραμμα Soft1 ERP Consultant εδώ.

Τι είναι τα Training Services της SoftOne;

H SoftOne, επενδύοντας με συνέπεια στη διαρκή υποστήριξη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών, τόσο του δικτύου συνεργατών της, όσο και των πελατών της, έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη της δραστηριότητας SoftOne Training Services.

Με σύγχρονη οργάνωση, συνεργασίες με διακεκριμένους φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς και έγκριτους εισηγητές, η δραστηριότητα SoftOne Training Services στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου κατάρτισης και εξειδίκευσης σε υφιστάμενα και μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές και ανέργους, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων και αξιόλογων εκπαιδευτικών δράσεων.

Η εταιρεία διοργανώνει πλήθος σεμιναρίων, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες για γνώση και εξειδίκευση επί του χειρισμού των εφαρμογών της, όσο και επίκαιρα θέματα ευρύτερου επιχειρησιακού ενδιαφέροντος που στόχο έχουν την ανάπτυξη ειδικών γνώσεων και την ισχυροποίηση της αποτελεσματικότητας των συμμετεχόντων.

Το ευρύ φάσμα δράσεων των SoftOne Training Services περιλαμβάνει επίσης τη διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων, καθώς και την υποστήριξη προγραμμάτων εξειδίκευσης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ΑΕΙ, ΤΕΙ και σχολών μη τυπικής εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και όλα τα σεμινάρια των SoftOne Training Services, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για τη SoftOne

Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών.

Στο δυναμικό της συγκαταλέγονται έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, ενώ η SoftOne δραστηριοποιείται επιτυχώς τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία). Αξίζει να σημειωθεί πως το πελατολόγιό της υπερβαίνει τις 22.000 επιχειρήσεις.

Το 2007, η SoftOne παρουσίασε σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης βάσει του διεθνούς μοντέλου SaaS (Software as Service), ενώ το 2011 κατάφερε να λάβει μία σπουδαία διάκριση: Βραβεύτηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft για τη λειτουργία του Soft1 ERP στην cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure.

Έπειτα, το 2013 η SoftOne παρουσίασε στην αγορά την καινοτόμα έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise που άλλαξε τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας πλήρως τα οφέλη του cloud με τις προηγμένες λύσεις enterprise mobility της εταιρείας.

Το 2016 ήταν μία χρονιά «ορόσημο» για την SoftOne, αφού ως επιβράβευση για την επιτυχημένη δραστηριοποίησή της στον κλάδο, έγινε μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, ενός εκ των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων με περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν το cloud και έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη συστηματική ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη αξία, σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1