Διάσημοι ποδοσφαιριστές ενώνονται σε ένα συγκινητικό βίντεο κατά του πολέμου στην Ουκρανία
Ουκρανοί ποδοσφαιριστές της Premier League ζητάνε τη στήριξη μας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκαν στα social media.

Μια ομάδα παγκόσμιων αστέρων του ποδοσφαίρου από την Ουκρανία συνεργάστηκε για να δημιουργήσει ένα βίντεο που καλεί για την υποστήριξη της χώρας τους σε αυτή την περίοδο της εισβολής της Ρωσίας.

Στο βίντεο εμφανίζονται παίκτες της Premier League, συμπεριλαμβανομένου των Andriy Yarmolenko της Γουέστ Χαμ, Oleksandr Zinchenko της Μάντσεστερ Σίτι. Οι δημοφιλείς και διάσημοι ποδοσφαιριστές μοιράστηκαν το εν λόγω βίντεο με τους ακόλουθούς τους το πρωί της Τρίτης.

Οι αναρτήσεις, με τα hashtags #StopWar και #StopWarInUkraine, είχαν μεγάλη απήχηση τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

Στο Instagram, ο Zinchenko μοιράστηκε το βίντεο αυτό και έγραψε στη λεζάντα:

«Σήμερα είναι η 6η μέρα του πολέμου. Οι πολίτες πεθαίνουν. Τα σπίτια και οι πλατείες εξαφανίζονται, αλλά η πίστη μας στη νίκη δεν εξαφανίζεται.

Ο επιτιθέμενος έχει εξαπολύσει μια ισχυρή ψευδή προπαγάνδα την οποία πρέπει να πολεμήσουμε λέγοντας την αλήθεια σε όλο τον κόσμο! Είμαστε Ουκρανοί. Είμαστε ένα. Υπερασπιζόμαστε τη γη μας. Ζητάμε τη στήριξή σας.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Zinchenko (@zinchenko_96)

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό ενωμένος και δείχνει την εναντίωσή του στη ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία. Μέσα σο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είδαμε συγκινητικές σκηνές από διάφορες ομάδες, όπως η πορτογαλική Μπενφίκα, όπου ο Ρόμαν Γιαρεμτσούκ καταχειροκροτήθηκε όταν άλλαξε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον, όπου ο Ζιντσένκο της Σίτι και ο Ουκρανός παίκτης της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο, έτυχαν θερμής υποδοχής πριν τον αγώνα.

Στον απόηχο της εισβολής της Ρωσίας, οι FIFA και UEFA κινήθηκαν για να αναστείλουν όλους τους ρωσικούς συλλόγους και εθνικές ομάδες από τους αγώνες τους, καθώς και να τερματίσουν τις συμφωνίες χορηγίας με τη ρωσική ενεργειακή εταιρεία Gazprom. Ο τελικός του φετινού Champions League μεταφέρθηκε, επίσης, από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;