MasterChef 6: Ο παίκτης που επέστρεψε στον διαγωνισμό μαγειρικής
Ένας παίκτης που είχε αποχωρήσει έβαλε ξανά την ποδιά του MasterChef 6.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας Χαρτάτις, κάποιος παίκτης θα έπρεπε να καλύψει το κενό αυτό στο MasterChef 6. Ο παίκτης που κλήθηκε να αναπληρώσει τη θέση αυτή, ήταν ο Χριστόφορος Κατσιάνας.

Ο Χριστόφορος, λοιπόν, επέστρεψε στο MasterChef 6 και οι συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με χαμόγελα καθώς τους είχε λείψει. Οι περισσότεροι είχαν θεωρήσει άδικο το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει τόσο νωρίς.

Η επιστροφή αυτή βασίζεται στους κανόνες του μαγειρικού διαγωνισμού. Οι κανόνες του MasterChef 6 υποστηρίζουν πως όταν ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς, τον αναπληρώνει ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από τον διαγωνισμό.

Μετά την είσοδό του στο ριάλιτι μαγειρικής, ο Χριστόφορος ζήτησε διευκρινίσεις από τους κριτές για τις αλλαγές που είχαν γίνει στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ενημέρωσε πως μπήκε στη θέση της Τατιάνας, αρχηγός της μπλε ομάδας είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, νέο μέλος της Κόκκινης είναι η Φανή Ζιώγα και νέο μέλος της Μπλε ο Γιάννος Σδούγκας.

Ο Χριστόφορος, ωστόσο, δεν έχει ενταχθεί ακόμα σε κάποια από τις ομάδες και έχει μία λευκή ποδιά. Σε ποια ομάδα, θα μπει τελικά ο παίκτης του MasterChef 6;

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;