Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (3 - 9/3)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες (3 - 9/3).

Η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Μαρτίου έρχεται την προσεχή Πέμπτη, και αν μη τι άλλο ο μήνας ξεκινάει δυναμικά από κινηματογραφική άποψη. Το «βαρύ πυροβολικό» αυτής της εβδομάδας είναι διαμφισβήτητα ο Batman, τον οποίο θα υποδυθεί ο Robert Pattinson έχοντας θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Φυσικά, την ταινία πλαισιώνει ένα εντυπωσιακό καστ, αφού μαζί με τον Robert Pattinson πρωταγωνιστούν η Zoe Kravitz στο ρόλο της Catwoman, ο Jeffrey Wright στο ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον, ο Paul Dano στο ρόλο του Riddler, ο Colin Farrell στο ρόλο του Πιγκουίνου, καθώς και οι John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis.

Ακολουθούν όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα:

1. Batman

Υπόθεση:  Πάνω από ένα χρόνο τώρα, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως ο Μπάτμαν που σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνα του Μεγαλύτερου Ντετέκτιβ του Κόσμου στον υπόκοσμο, όπου θα συναντήσει χαρακτήρες όπως η Σελίνα Κάιλ/Κατγούμαν, ο Όσβαλντ Κόμπλποτ/Πιγκουίνος, ο Κάρμαϊν Φαλκόνε και ο Έντουαρντ Νάστον/Γρίφος. Όσο η κλίμακα του νοσηρού σχεδίου ξεδιπλώνεται, ο Μπάτμαν πρέπει να συνάψει καινούριες συμμαχίες, να αποκαλύψει τον ένοχο και να αποδώσει δικαιοσύνη για την κατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που έχουν καταστρέψει την Γκόθαμ Σίτι.

2. Συρανό ντε Μπερζεράκ

Υπόθεση: Ένας άνδρας μπροστά από την εποχή του, ο Συρανό ντε Μπερζεράκ, (τον υποδύεται ο Πίτερ Ντίνκλατζ) πάντα θαμπώνει τους αντιπάλους του, είτε με σφοδρά λογοπαίγνια σε μια λεκτική κονταρομαχία είτε με άψογη ξιφασκία σε μια μονομαχία. Πεπεισμένος ωστόσο πως η εμφάνισή του τον καθιστά ανάξιο της αγάπης μιας αφοσιωμένης φίλης, της λαμπερής Ρωξάνης (την υποδύεται η Χάλει Μπένετ) ο Συρανό δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του προς αυτήν, και η Ρωξάνη στο μεταξύ ερωτεύεται με την πρώτη ματιά τον Κρίστιαν (στο ρόλο ο Κέβιν Χάρισον).

3. Αγαπητοί Σύντροφοι!

Υπόθεση: Η Λιουντμίλα είναι μία αφοσιωμένη αξιωματούχος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν ξεσπά μια απεργία στο τοπικό εργοστάσιο, στην οποία συμμετέχει και η νεαρή κόρη της, η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου. Η Λιουντμίλα αναζητώντας την, θα έρθει αντιμέτωπη με την κρατική βία και την συγκάλυψη φρικτών εγκλημάτων. Ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει, τα πιστεύω της αρχίζουν να κλονίζονται, ενώ η ζωή της θα αλλάξει ριζικά.

4. Αγελάδα

Υπόθεση: Το μοναδικό ντοκιμαντέρ της κορυφαίας Βρετανίδας δημιουργού, Άντρεα Άρνολντ (American Honey), υπόσχεται να συνταράξει τον τρόπο που βλέπουμε τα ζώα και τα όσα πολύτιμα αυτά μας παρέχουν. Ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό πορτρέτο της καθημερινής ζωής δύο αγελάδων. Χωρίς διαλόγους ή voice over, η σκηνοθέτρια δημιουργεί το λιτό κινηματογραφικό πορτρέτο της σύντομης ζωής δύο αγελάδων, από τη γέννηση έως το θάνατο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;