Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - «Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω»»
Η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν τις καταγγελίες εις βάρος του.

Σήμερα Τρίτη (1/3) ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παρουσιαστή ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο ίδιος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από περίπου ένα χρόνο και λίγο καιρό πριν «ανοίξει» ο ασκός του αιόλου με τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού, που μάλιστα τον έστειλαν στις φυλακές της Τρίπολης.

«Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο «Πρωινό», που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Μάς ερχόντουσαν πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω…

Όμως, δεν θυμάμαι τώρα γιατί, μια μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και μού λέει «Γιώργο, επειδή γνωριζόμαστε, να σε ρωτήσω κάτι ανθρώπινο. Έχεις ακούσει αν εμπλέκεται κάπου το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι»;

Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες, από την άλλη… Ενστικτωδώς και ανθρώπινα, του είπα «Πέτρο. δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες πληροφορίες».

Και μού λέει τότε: «Γιώργο θα σού πω κάτι και κράτα το γιατί μπορεί και να μπλέξω. Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω ή να πιέσω μία γυναίκα».

Και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι, σας λέω τι διάλογο έκανα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1