X Factor: Το μουσικό show μπαίνει στην τελική ευθεία - Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών
Το «X Factor» επιστρέφει και οι κριτές μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό το Χ-Factor θα επιστρέψει στις οθόνες μας στο Mega με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τον Χρήστο Μάστορα, τον Μιχάλη Κουινέλη, τη Μαρίζα Ρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο. Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ την παρουσίαση των live αναλαμβάνει ο Ανδρέας Γεωργίου, όπως έγινε γνωστό από το Mega χθες.

Καθώς το μουσικό show μπαίνει σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, οι κριτές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και εμφανώς ενθουσιασμένοι μίλησαν για όσα αναμένεται να δούμε!

Ο Μιχάλης Κουινέλης μιλώντας στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» είπε:

«Όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Τα παιδιά -πλην της Μαρίζας που δεν την ήξερα τόσο καλά- τα ήξερα εδώ και χρόνια» και συνέχισε προσθέτοντας «Την πορεία που είχα δεν την περίμενα. Η ζωή δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βγάλει»

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Χρήστος Μάστορας λέγοντας:

«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Η παρέα είναι αστέρια. Δεν προωθώ τα groups γιατί δεν θέλω να μας φάνε τη δουλειά. Πέρα από την πλάκα, έχουμε δει πολύ ενδιαφέροντα groups».


«Πιστεύω ότι είμαστε εδώ για να πούμε τη γνώμη μας και αυτό που πιστεύουμε για το κάθε πλάσμα που έρχεται να περάσει αυτό το δύσκολο task. Δεν ξέρω πώς το κάνουν, εγώ αγχώνομαι πάρα πολύ. Είμαστε 4 άνθρωποι με διαφορετικά γούστα και κόσμους που βρισκόμαστε, πρέπει να συνυπάρξουμε. Είναι δύσκολο και ενδιαφέρον και νομίζω ότι είναι ωραία αυτή η περίπτωση, και ότι έκανα καλά που το έκανα. Δε νομίζω ότι είμαι η πιο αυστηρή. Αν υπάρχει ένας που είναι πιο αυστηρός είναι ο Χρήστος», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίζα Ρίζου.

Τελευταίος μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος δήλωσε:

«Η παρέα τα σπάει. Υπάρχει φοβερή ενέργεια, σεβασμός αγάπη. Με το Μιχάλη έχουμε χρόνια φιλία και αγαπιόμαστε πολύ. Είναι αδερφή ψυχή. Αλλά έδεσε το γλυκό και με τα καινούργια παιδιά».

Εκτός από την κριτική επιτροπή στην κάμερα μίλησαν και η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα δίνουν τον «παλμό» στα παρασκήνια.

«Ξεκίνησα από ένα αντίστοιχο σόου. Το άγχος μου τότε ήταν μεγάλο. Τώρα προσπαθώ να ελαφρύνω κάπως το στρες των διαγωνιζόμενων για να απολαύσουν λίγο το ταξίδι. Νομίζω ότι πιο αυστηρός κριτής είναι η Μαρίζα, αλλά δίνει και τις πιο καλές συμβουλές», αποκάλυψε η Κατερίνα Λιόλιου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπόγδανος είπε:

«Βλέπω διψασμένους καλλιτέχνες που θέλουν να εκφραστούν, αυτό με γεμίζει πολύ και προσπαθώ να τους πάρω το άγχος, να τους παρηγορήσουμε με την Κατερίνα αν αποτύχουν και να τους δώσουμε ώθηση. Ήταν περίεργη η μέρα που μου έκαναν την πρόταση. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “κάθεσαι;”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;