Αλέξης Παππάς: Χώρισε με την Αθηνά - «Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας»
Ο Αλέξης Παππάς για τον χωρισμό του από την Αθηνά και τη σχέση του με άλλες παίκτριες από το Bachelor 2.

Σήμερα Δευτέρα (28/2) ο δεύτερος Bachelor, Αλέξης Παππάςο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Αθηνά New York και σχολίασε τη σχέση του με την Άννα που έφτασε μαζί με την Αθηνά στον τελικό διεκδικώντας την «καρδιά» του.

Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Αθηνά λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Μιλήσαμε με την Αθηνά. Τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότατα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην Ελλάδα».

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον Αλέξη Παππάς αν εκείνος και η Αθηνά ολοκλήρωσαν τη σχέση τους με τον ίδιο να απαντάει με ειλικρίνεια:

«Όχι, δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Δεν είχε να κάνει με στρατηγική η επιλογή της Αθηνάς. Στα πλαίσια ενός ριάλιτι έρχεσαι πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους. Προσπάθησα και εγώ να δω αν υπάρχει συνέχεια και αν μπορούμε να φτάσουμε σε μια κανονική σχέση. Το προσπαθήσαμε. Και να ολοκληρωνόταν η σχέση τι θα άλλαζε; Να μην στεκόμαστε εκεί.

Ήταν από κοινού η απόφαση με την Αθηνά. Έγινε μια συζήτηση. Είδαμε και οι δύο τις προτεραιότητές μας. Η Αθηνά ήθελε να αλλάξει βάση και από τη Νέα Υόρκη πήγε στο Λος Άντζελες».

Ακόμη, αναφερόμενος τόσο στην Αθηνά όσο και την Άννα Ζένιου ο Αλέξης Παππάς σχολίασε:

«Ήμουν μπερδεμένος. Το γεγονός πως και οι δυο κοπέλες έφτασαν στον τελικό σημαίνει πολλά. Δεν έχω διατηρήσει επαφή με καμία άλλη κοπέλα από το The Bachelor. Ευχαριστώ τον Θεό που γεμίζω το καλάθι της ζωής μου με εμπειρίες. Δε βλέπω κάτι αρνητικό σε όλο αυτό».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;