Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Το «ταλέντο» που εντυπωσίασε την Έλενα Χριστοπούλου και την έκανα να πατήσει το golden buzzer
Ακόμα μία εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» κατάφερε να κάνει έναν κριτή να του χαρίσει το golden buzzer.

Το βράδυ του Σαββάτου, είδαμε αρκετά νέα ταλέντα να δοκιμάζουν τις δυνάμεις στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ανάμεσά τους, όμως, ήταν και ένα που ξεχώρισε και κατάφερε να αποσπάσει το golden buzzer από την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Gennady Tkachenko – Papitzh έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή του σόου ταλέντων με σκοπό να κερδίσει μία θέση στην επόμενη φάση και να εντυπωσιάσει τους κριτές. Μοναδικός του στόχος ήταν βεβαίως να κερδίσει τα βλέμματα του Τάκη Ζαχαράτου, την Έλενας Χριστοπούλου, της Κρυσταλίας Ρήγα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του λαμπερού σόου. Για να το πετύχει αυτό ο διαγωνιζόμενος προσπάθησε να παρουσιάσει ένα από τα ωραιότερα προγράμματα που θα μπορούσε πάνω στη σκηνή.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο εισαγωγικό του βίντεο:

«Οι γονείς μου είναι από την Ουκρανία αλλά γεννήθηκα στο Πετροπάβλ του Καζακστάν, έχω ρώσικη ιθαγένεια και πολλά χρόνια τώρα μένω στο Βερολίνο.»

Μετά το τέλος του προγράμματός του, ήρθε η δύσκολη ώρα της κριτικής. Ωστόσο, εκεί έγινε κάτι που δεν το περίμενε, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου κατενθουσιάστηκε και δεν θέλησε με τίποτα να ρισκάρει και να μην δει τον Gennady Tkachenko – Papitzh στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Έτσι, η κριτής του σόου ταλέντων σηκώθηκε και πάτησε το golden buzzer!

Αυτό σημαίνει ότι ο Gennady Tkachenko – Papitzh θα βρεθεί αυτόματα στον ημιτελικό του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;