Σον Πεν: Βρίσκεται στο Κίεβο για να ετοιμάσει ντοκιμαντέρ για την Ουκρανία
Ο Σον Πεν βρίσκεται στο Κίεβο προκειμένου να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Η εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2) έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη με τις εξελίξεις να «τρέχουν» διαρκώς. Όπως είναι φυσικό, πολλοί Έλληνες και ξένοι celebrities τοποθετήθηκαν επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ζητώντας την παύση του πολέμου, αλλά ο ηθοποιός και ακτιβιστής Σον Πεν πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, ο Σον Πεν βρίσκεται στο Κίεβο την ώρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, μαζεύοντας στοιχεία και υλικό, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα. Ο Σον Πεν βρέθηκε στην χθεσινή στη συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο, όπου παρακολούθησε από κοντά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε ξένα μέσα απεικονίζουν τον Σον Πεν να παρακολουθεί τις ενημερώσεις της ουκρανικής κυβέρνησης από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι με μεγάλη προσήλωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διατεθειμένος να μείνει στην εμπόλεμη ζώνη.

Η δημιουργία του ντοκιμαντέρ του Σον Πεν για την κατάσταση στην Ουκρανία είχε ξεκινήσει πριν την χθεσινή εισβολή της Ρωσίας στα ουκρανικά εδάφη, με τον ηθοποιό να έχει επισκεφτεί ξανά την χώρα τον Νοέμβριο του 2021.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;