Η Ξένια των REC συγκινεί μιλώντας για τη χώρα της, Ουκρανία: «Μακάρι κανείς στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποί μας»
Η Ξένια των REC συγκινεί: Οι δύσκολες ώρες που περνούν οι γονείς της στην Ουκρανία και η αδυναμία επικοινωνίας.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ξένια του γνωστού συγκροτήματος, REC. Η οικογένειά της βρίσκεται στην Ουκρανία που ζει μαρτυρικές στιγμές από τη ρωσική εισβολή. Η τραγουδίστρια βιώνει ώρες αγωνίας και με ένα Instagram Story θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως η επικοινωνία με τους γονείς της γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί.

Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι.

Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί γίνεται κάθε ώρα που περνά ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποί μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους» έγραψε η Ξένια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XENIA REC | KSENIIA IEVGIIENKO (@xeniarecband)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;