ΠΑΟΚ: Τα ρέστα του για την πρόκριση στους 16 του Conference League κόντρα στη Μίντιλαντ
ΠΑΟΚ: Μόνο νίκη με δυο γκολ διαφορά αναζητά ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Η ώρα της πρόκρισης έφτασε για τον  ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε (Πέμπτη, 24/2, 22:00, Cosmote Sport 2 HD) τη Μίντιλαντ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα δίνει όλα για όλα, καθώς εναποθέτει τις ελπίδες του σε μια καλή πορεία στο Conference League μιας και η απόσταση από τον πρωτοπόρο  Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα είναι μεγάλη.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να πάρουν το “χρυσό” εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης. Για να προκριθούν χρειάζεται να ανατρέψουν την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς, στη Δανία. Αυτό σημαίνει πως κατεβαίνουν απόψε στη Θεσσαλονίκη μόνο για τη νίκη και μάλιστα με δυο γκολ διαφορά. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα (ισοπαλία ή διπλό) τους αφήνει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας, ενώ αν προηγούνται με ένα γκολ διαφορά στην κανονική διάρκεια, τότε το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση κι αν δεν αλλάξει ούτε εκεί κάτι, τότε οι δυο ομάδες θα βρεθούν στη “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ράζβαν Λουτσέσκο, καθώς ο Τσούμπα Άκπομ τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.  Άγγλος φορ αποχώρησε από την προπόνηση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και θα μείνει εκτός του αγώνα κόντρα στους Δανούς, όπως και ο Τόμας Μουργκ. Αντιθέτως, στη διάθεση του ρουμάνου τεχνικού τέθηκε ο Γιάννης Μιχαϊλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ, Κούτσιας.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Τσόλακ.

Μίντιλαντ: Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Άντερσον, Παουλίνιο, Τσαρλς, Ονιεντίκα, Εβάντερ, Σίστο, Μπρουμάντο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος Λορένς Βίσερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ριέν Βανιζέρ, Τιμπό Νισέν και 4ο τον Μπραμ Βαν Ντρίεσε.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Δείτε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;