Ester Exposito: Η «μαρκησία» του Elite έχει τατουάζ μία ελληνική λέξη [Photo]
Η Ester Exposito και το (ελληνικό) τατουάζ της!

Μία από τις Ισπανίδες ηθοποιούς που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Elite του Netflix είναι η Ester Exposito. Στο Elite η Ester Espotito υποδύεται επιτυχώς την σέξυ, μοιραία και πανούργα «Μαρκησία», Κάρλα.

Αν και η Ester Exposito μάλλον δεν θα επιστρέψει σε κάποια από τις επόμενες σεζόν της σειράς, ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάρει «φωτιά» μετρώντας περισσότερα από 23 εκατομμύρια followers που βλέπουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ηθοποιός. Άλλωστε, μετά την επιτυχία του Elite θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές celebrities της Ισπανία και, φυσικά, μία από τις πιο ανερχόμενες ηθοποιούς της χώρας.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις πολλές φωτογραφίες που μοιράζεται η ηθοποιούς με τους ακολούθους της υπάρχει και μία όπου αποκαλύπτει το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο δεξί της μπράτσο και το οποίο είναι μία ελληνική λέξη. Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω η ηθοποιός έχει κάνει τατουάζ την λέξη «ελευθερομανία», γραμμένη μάλιστα στα ελληνικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ester 🌙 (@ester_exposito)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;