Εισβολή στην Ουκρανία: Καρέ - καρέ ο θάνατος άμαχου ποδηλάτη από ρωσική ρουκέτα (ΒΙΝΤΕΟ)
Εισβολή στην Ουκρανία: ΠΡΟΣΟΧΗ - Σκληρές Εικόνες!

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη, έχοντας ήδη προκαλέσει δεκάδες νεκρούς και τραυματίες, μεταξύ των οποίων και άμαχο πληθυσμό.

Οι εικόνες που σοκάρουν και σφίγγουν το στομάχι, έρχονται από την πόλη Ουμάν, όπου ένας αμέριμνος ποδηλάτης, εν κινήσει δέχθηκε ρουκέτα και έχασε τη ζωή του.

Το σκληρό βίντεο κυκλοφόρησε στα social media από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και δείχνει τον ποδηλάτη να οδηγεί αμέριμνος, ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα δέχεται ρουκέτα, έπειτα προσπαθεί να αντιδράσει και πέφτει νεκρός.

Εισβολή στην Ουκρανία: Προσοχή σκληρές εικόνες

Εισβολή στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι μπήκαν στο Κίεβο

Οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες διείσδυσαν στην περιοχή του Κιέβου από την Λευκορωσία, για να πραγματοποιήσουν επίθεση με πυραύλους Grad σε στρατιωτικούς στόχους, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική μεθοριακή φρουρά.

Χωρίς να διευκρινίσει τη φύση αυτής της χερσαίας διείσδυσης στην περιοχή του Κιέβου, η συνοριακή φρουρά πρόσθεσε ότι αυτή έγινε από το σημείο ελέγχου της Βίλτσα, το οποίο βρίσκεται περίπου 150 χιλιόμετρα βόρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Δημοσιογράφος του AFP διαπίστωσε την παρουσία αρκετών ελικοπτέρων, χωρίς να αναγνωρίσει την ταυτότητά τους, να πετούν ομαδικά σε χαμηλό ύψος στα προάστια του Κιέβου.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες που μεταφέρει ο «ΣΚΑΪ» αυτή η ομαδική πτήση είχε ξεκινήσει από τη γειτονική Λευκορωσία.

Το υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας, χώρας συμμάχου της Ρωσίας, είχε ανακοινώσει το κλείσιμο από τις 11:00 ώρα Ελλάδος του λευκορωσικού εναέριου χώρου πάνω από τα σύνορα με την Ουκρανία, στο νότιο τμήμα της Λευκορωσίας, σημειώνοντας ότι προβαίνει στην κίνηση αυτή για να «εγγυηθεί την ασφάλεια της χρήσης του εναέριου χώρου» της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;