Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι»
«Αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση» είπε ο Γιώργος Κόρομι και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε εμφανώς ενοχλημένη.

Την έντονη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως «αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση» και συνέχισε λέγοντας πως εργαζόταν σε γκέι μπαρ στη Μύκονο και δεν παρενοχλήθηκε ενώ είναι straight.

Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της σε αυτό που άκουσε.

«Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Βέβαια, είπε στην τελευταία του πρόταση “εκτός κι αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις”. Μέχρι να ακούσω αυτό, έλεγα “Χριστέ μου, τι λέει ο άνθρωπος;”, ότι “αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση”; Δεν έχεις υπάρξει γυναίκα για να δεις τι πάει να πει ασυδοσία εκεί έξω.

Και παρενόχληση δέχεσαι χωρίς να έχεις δώσει δικαιώματα, και χωρίς να σε ρωτήσει και κανείς, και χωρίς να μη θέλεις, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. «Το τέλος, θέλω να πιστεύω, ότι ήταν μια φιλότιμη προσπάθεια να κρατήσει τις ισορροπίες», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;