Απόστολος Ρουβάς - Survivor 5: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Απόστολος Ρουβάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, όταν άκουσε το ηχητικό μήνυμα του πατέρα του.

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, όταν άκουσε το ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο πατέρας του, Κώστας. Γιατί όμως του ζήτησε συγγνώμη ο σεφ;

Στο ηχητικό, ο κ. Κώστας Ρουβάς εξέφρασε την περηφάνια για τον γιο του.

«Αγόρι μου, χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτήν τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ και περιμένουμε να μας μαγειρέψεις μπουρδέτο με πεπερόνι καούρικο».

Όταν διάβασε το μήνυμα, ο Απόστολος Ρουβάς φανερά συγκινημένος απάντησε στον πατέρα του με τα εξής λόγια:

«Πατέρα μου, θέλω να σου πω ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μία κουβέντα που παίζει να μην έχεις ακούσει και ποτέ από το στόμα μου. Και ένα συγγνώμη, γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο, όσο θα έπρεπε. Να καλύψουμε το κενό όλα αυτά τα χρόνια που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι ότι όλα μόλις γυρίσω θα αλλάξουν. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ και εννοείται ότι θα κάνουμε μπουρνετάδες τρελές με πεπεροντσίνι καούρικο και θα κάνουμε τρελά ψαρέματα πατέρα. Φιλιά πολλά».

Ηχητικό μήνυμα έστειλε και ο αδερφός του Απόστολου Ρουβά, Βασίλη, ο οποίος, όπως ανέφερε, ήταν πάντα ο προστάτης του.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;