Survivor Spoiler 22/2: Αυτός αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor Spoiler 22/2: Ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικούς ψήφους.

Το Survivor 5 είναι αδιαμφησβήτητα το ριάλιτι των ανατροπών, των εντάσεων και της αγωνίας.

Μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι είχαν “δείξει” ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Αρσενίου. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, όπου ηττημένοι για ακόμα μία φορά ήταν οι Διάσημοι.

Οι παίκτες της ομάδας θα έπρεπε και πάλι να καταδείξουν αυτόν που θεωρούν ως πιο αδύναμο παίκτη στην ομάδα τους ή αυτόν που δεν συμπαθούν. Αυτή ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor 5.

Από τη μεριά του, ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία, Άρης Σοϊλέδης, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή, με την οποία έχει έρθει ρήξη στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να της ανοίξει τα μάτια για τις νέες φιλίες της στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η Ναυσικά έχει αλλάξει στάση απέναντί της, αλλά απόψε θα τη δούμε να κοντραρίζεται σε ένα θερμό επεισόδιο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor Spoiler 22/2: Ποιος αποχωρεί

Σύμφωνα με τις διαρροές από Άγιο Δομίνικο ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Σάκης Αρσενίου. Πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι, θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά του και να τσεκάρει τα εισιτήριά του για Αθήνα. Έτσι, Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα συνεχίσουν να είναι Survivors.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;