Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (24/2 - 2/3)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες (24/2 - 2/3).

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει την προσεχή Πέμπτη. Και μπορεί να είναι η Τσικνοπέμπτηαλλά αν έχεις όρεξη να δεις καμια καλή ταινιούλα μετά το (μεσημεριανό) φαγοπότι στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βρεις μερικές πολύ καλές ταινίες.

Αρχικά, έρχεται στους κινηματογράφους το «Μια Μέρα στη Σαγκάη», η νέα ταινία του Βασίλη Ξηρού που είναι γυρσμένη στην Κίνα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μοθωναίο. Επιπλέον, στη μεγάλη οθόνη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την πολυβραβευμένη ταινία «Σελήνη 66 ερωτήσεις» της Ζακλίν Λέντζου αλλά και τη νέα ταινία δράσης με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον με τίτλο «Ο Μεσάζοντας».

1. Μια Μέρα στη Σαγκάη

Υπόθεση: Η Jinxi είναι μία βιολονίστα που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βιέννη για να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές. Λίγο πριν την αναχώρησή της, και ενώ προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες στη Σαγκάη, ένα αρκουδάκι θα φέρει στον δρόμο της τον Πάνο, έναν αρχιτέκτονα που έχει εγκατασταθεί πρόσφατα στην πόλη. Η γνωριμία τους θα εξελιχθεί πολύ διαφορετικά απ’ ό,τι θα μπορούσαν και οι δύο να φανταστούν – το δε αρκουδάκι θα έχει μία πολύ γεμάτη και ασυνήθιστη μέρα.

2.Ο Μεσάζοντας

Υπόθεση:  O Τράβις Μπλοκ (Λίαμ Νίσον) λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

3.  Σελήνη 66 ερωτήσεις

Υπόθεση: Μετά από χρόνια απόστασης, η Άρτεμις επιστρέφει αναγκαστικά στην Αθήνα λόγω της εύθραυστης κατάστασης υγείας του πατέρα της. Με την ανακάλυψη ενός μεγάλου μυστικού του, η Άρτεμις γνωρίζει τον πατέρα της για πρώτη φορά. Τον καταλαβαίνει με τρόπο που τόσα χρόνια αδυνατούσε. Tον αγαπάει πραγματικά, για πρώτη φορά.

4. Το Πάθος

Υπόθεση:  Μια χωριμένη μητέρα βρίσκει τον εαυτό της σε μια εθιστική ερωτική σχέση με έναν Ρώσο διπλωμάτη, με τον οποίο δεν έχει κανένα κοινό. Ο ήρωας είναι ένας γοητευτικός ξένος. Η ζωή συγκεντρώνεται στο πρόσωπο αυτού του άντρα. Έρχεται η μέρα που αυτός φεύγει για πάντα από τη Γαλλία. «Στην αρχή, όταν ξυπνούσα, μου ήταν αδιάφορο αν θα ζούσα ή αν θα πέθαινα. Όλο μου το σώμα πονούσε από τη στέρηση», έρχεται να εξομολογηθεί η ηρωίδα της ταινίας που είναι η διάσημη Γαλλίδα λογοτέχνης Ανί Ερνό.

5. Μπάντι ο Ροκ Σταρ: 2

Υπόθεση:  Στο σίκουελ του μουσικού animation “Μπάντι ο Ροκ Σταρ” ο θιβετιανός σκύλος και η μπάντα του, οι True Blue, είναι πλέον μεγάλες διασημότητες στο χωριό τους. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν περιοδεία με τη διάσημη ποπ σταρ Λιτλ Φόξι, ο Μπάντι και οι φίλοι του μαθαίνουν ότι η φήμη έχει το τίμημα της και ανακαλύπτουν ότι μόνο παραμένοντας γνήσιοι θα εξαπολύσουν την πραγματική δύναμη του ροκ εντ ρολ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;