Αγγελική Ηλιάδη: Επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Γρηγόρη μετά την αποχώρησή τους από την «Φάρμα»
Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από την «Φάρμα» και «πετσόκοψε» τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για τον στην αντίδρασή της, όταν εκείνη έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της μέσα στο παιχνίδι - «Περίμενα εσείς που έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα να ξέρετε...»

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και ο αγαπημένος της Γρηγόρης Αναστασιάδης ήταν οι δύο παίκτες που αποχώρησαν χθες Κυριακή (20/2) από τη Φάρμα. Έτσι, σήμερα Δευτέρα (21/2) η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γρηγόρη και εκτός παιχνιδιού.

Η Αγγελική Ηλιάδη που αποχώρησε από το ριάλιτι λόγω τραυματισμού κατά την έναρξη της συνέντευξής ρωτήθηκε για τον θάνατο του πατέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και το πώς ενημερώθηκε από την παραγωγή. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε μη μπορώντας να κρύψει την δυσαρέσκειά της προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, δηλαδή τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, για τον τρόπο που επέλεξαν να σχολιάσουν την αντίδρασή της, όταν εκείνη έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της όσο βρισκόταν στη Φάρμα.


«Περίμενα εσείς που έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός, που προσωπικά εγώ δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δεν μπορώ να το κρύψω. Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δεν με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Με ενδιαφέρουν μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά απάντησε:

«Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Που να ξέρω ότι το γυρίσατε ξανά την ίδια σκηνή για μία αυθόρμητη αντίδραση. Φάνηκε σαν να το πήγατε στο repeat» με την Αγγελική Ηλιάδη να παίρνει ξανά τον λόγο και να αρνείται ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Έπειτα, η τραγουδίστρια πρόσθεσε:

«Εγώ είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι, για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρας μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη πια. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποία γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι στην «Φάρμα».

«Σοκαρίστηκες που μας είδες να φιλιόμαστε; Πρώτη φορά βλέπεις κάποιους να φιλιούνται; Τι σημαίνει ριάλιτι; Αληθινή ζωή. Ξέρετε πολύ καλά τόσα χρόνια ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω, δεν κολλάω. Αυτό που είμαι θα είμαι και στην «Φάρμα». Δεν χρειάζεται να καταπιεστώ. Αυτή είμαι. Είμαι σίγουρη για αυτά που κάνω. Δεν είπα ότι ερωτεύτηκα. Ξεκίνησε ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτό που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη και είμαστε πολύ καλά.

Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Από την αρχή υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη, μια αμηχανία. Το ένα έφερε το άλλο… Το μόνο που είχα στο μυαλό μου βγαίνοντας ήταν να βρεθώ στο πλευρό της οικογένειας μου. Όταν πέρασε αυτό το κομμάτι και ήμουν ψύχραιμη, στεναχωριόμουν που δεν ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου. Μού έλειπε ο Γρηγόρης και η Σάσα. Ο Γρηγόρης θα μετακομίσει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν μού αρέσουν οι αποστάσεις», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον πρώην παίκτη της «Φάρμας».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;