Facebook: Τι αλλάζει προσεχώς στην ενότητα
Δείτε όλες τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς στην ενότητα του Facebook "Θέσεις Εργασίας".

Στις 22 Φεβρουαρίου 2022 το προϊόν “Θέσεις εργασίας στο Facebook” θα αλλάξει.

Τι αλλάζει στην ενότητα “Θέσεις Εργασίας”

  • Οι υπάρχουσες ομάδες Facebook με τον τύπο ομάδας “Θέσεις εργασίας” θα αλλάξουν στον τύπο ομάδας “Γενική”, και ο τύπος “Θέσεις εργασίας” δεν θα διατίθεται πλέον.
  • Η δυνατότητα διανομής δωρεάν αγγελιών θέσεων εργασίας μέσω της ενσωμάτωσης συνεργαζόμενης πλατφόρμας με το API “Θέσεις εργασίας” δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη.
  • Οι Θέσεις εργασίας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες στην εφαρμογή Facebook Lite ή στον ιστότοπο για φορητές συσκευές (m.facebook.com/jobs), τόσο για εργοδότες όσο και για άτομα που ζητούν εργασία.
  • Το πρόγραμμα περιήγησης στις Θέσεις εργασίας δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο.
  • Η εφαρμογή “Θέσεις εργασίας” καταργείται στις χώρες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και Καναδά.

Τι δεν αλλάζει στις “Θέσεις Εργασίας”

  • Οι εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα εργαλεία των Θέσεων εργασίας για να δημιουργούν δωρεάν αγγελίες εργασίας από τη Σελίδα τους στην εφαρμογή Facebook και στον ιστότοπο για υπολογιστές (www.facebook.com). Μπορούν επίσης να επιλέξουν την προώθηση των αγγελιών του ως διαφημίσεων.
  • Οι εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά θα συνεχίσουν να μπορούν να διαχειρίζονται τις αιτήσεις για εργασία και να βλέπουν λεπτομέρειες για όλες τις αγγελίες εργασίας τους (προωθημένες και μη) μέσω των ενοτήτων Εισερχόμενα και Διαχείριση αγγελιών εργασίας στη Σελίδα τους.
  • Τα άτομα που ζητούν εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν αιτήσεις για θέσεις χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες του προϊόντος “Θέσεις εργασίας στο Facebook”, όπως το κλικ στην επιλογή Υποβολή αίτησης στην αγγελία εργασίας, το οποίο τους μεταφέρει στην προβολή λεπτομερειών και στη συνέχεια στη φόρμα αίτησης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;