Chet Hanks: Δεν είχα δυνατό αντρικό πρότυπο στη ζωή μου (ΒΙΝΤΕΟ)
Chet Hanks: Ο γιος του Tom Hanks παραδέχεται ότι ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνει με έναν διάσημο μπαμπά

Ο Chet Hanks προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου εξομολόγηση που θα συζητηθεί. Ο γιος των διάσημων ηθοποιών Tom Hanks και Rita Wilson ανήρτησε βίντεο στο YouTube, όπου μιλάει για το γεγονός ότι μεγάλωσε ως το παιδί του γνωστού Αμερικανού πρωταγωνιστή. Χαρακτήρισε, μάλιστα, την εμπειρία αυτή ως «δίκοπο μαχαίρι», παρ’ ότι νιώθει ευλογημένος και αγαπά πολύ τους γονείς του.

Ο 31χρονος θέλησε να αναδείξει τα παιδικά τραύματα που. Μιλώντας έξω από τα δόντια τόνισε πως ένιωσε μεγάλη έλλειψη σεβασμού και ζήλια από τους συνομήλικούς του εξ αιτίας του πλούτου και της φήμης της οικογένειάς του αλλά και της προκατάληψης των άλλων που τον αντιμετώπιζαν από μικρό ως αλαζόνα και κακομαθημένο. «Δεν είχα ένα δυνατό ανδρικό πρότυπο για να μου πει “μην τους ακούς, σε ζηλεύουν”. Δεν είχαν κάποιον να μου πει “Bro, μην δίνεις δεκάρα για αυτούς τους τύπους που σου κάνουν bullying. Aπλά ζηλεύουν”».

«Υπάρχουν πολλά αβαντάζ σε αυτό το λάιφσταιλ, αλλά μερικές φορές η ζωή είναι περίεργη. Νιώθω τυχερός γιατί έχω ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχω μείνει στα ωραιότερα ξενοδοχεία και έχω πετάξει με ιδιωτικά τζετ και νιώθω ευνοημένος για όλα αυτά. Δεν θα άλλαζα τίποτα από όλα αυτά…απλά η περίπτωσή μου είναι περίπλοκη καθώς αν υποθέσουμε ότι η διασημότητα έχει τοξική πλευρά εγώ την βιώνω χωρίς να είμαι καν διάσημος, είμαι απλά ο γιος κάποιου διάσημου»! είπε αρχικά ο γιος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.


Όπως δήλωσε στο video του, συνήθως οι άνθρωποι πριν τον γνωρίσουν, είχαν σχηματίσει ήδη άποψη για τον ίδιο, που συνήθως τον παρουσίαζαν ως κακομαθημένο και ως αλαζόνα. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κατεδαφίσω τους τοίχους τους. Συνεπώς, λάμβανα πολλή περιφρόνηση, εχθρότητα και αρνητισμό γιατί όλοι ήταν ήδη έτοιμοι να με μισήσουν», τόνισε στη συνέχεια.

«Η εμπειρία μου ήταν ακόμα πιο περίπλοκη γιατί εκτός από το ότι η φήμη ήταν ήδη τοξική, δεν ήμουν καν διάσημος. Ήμουν απλώς γιος κάποιου διάσημου, οπότε δεν είχα κάνει τίποτα για να αξίζω κάποια αναγνώριση και αυτό δημιούργησε μεγάλη περιφρόνηση προς το πρόσωπό μου», υποστήριξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

Μέχρι στιγμής ο πατέρας και η οικογένειά του δεν έχει απαντήσει κάτι. Υπενθυμίζουμε πως ο Tom Hanks έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τον 41χρονο Colin και την 39χρονη Elizabeth, ενώ με την τωρινή του σύζυγο, Rita Wilson έχει δύο γιους, τον Chet και τον Truman.

Ο Chet Hanks ασχολείται με τη ραπ μουσική και έχει και ένα αρκετά γνωστό κομμάτι στο ενεργητικό του, το “White Boy Summer”.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;