Brad Pitt: Απαντά με νέα μήνυση κατά της Angelina Jolie
Η κόντρα της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται αλλά αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρίσκεται η επιμέλεια των παιδιών τους.

Η κόντρα της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται στα δικαστήρια αλλά αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρίσκεται η επιμέλεια των παιδιών τους.

Ακόμα ένα επεισόδιο στη διαμάχη τους με νέα μήνυση από την πλευρά του 58χρονου ηθοποιού ο οποίος και κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για την κίνηση που έκανε να πουλήσει το μερίδιό της από το κτήμα Château Miraval το οποίο δημιούργησαν μαζί και κάνει εξαγωγές σε κρασί σε όλον τον κόσμο.

Ο Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie πως παρά την συμφωνία που έκαναν όταν παντρεύτηκαν το 2014, να μην πουλήσει κανένας από τους δύο το μερίδιό του χωρίς να ζητήσει την άδεια του άλλου, η Jolie παρέκαμψε τον ηθοποιό και πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο επιχειρηματία Yuri Shefler.

Στα δικαστικά έγγραφα που εμφάνισε η ομάδα του Pitt στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, υποστηρίζεται πως η Angelina προχώρησε στην αγοραπωλησία χωρίς να ενημερώσει τον Pitt και μη κάνοντας χρήση του δικαίωματός του να αγοράσει ο ίδιος το μερίδιο του κτήματος που του ανήκει κατά 50%.

«Πούλησε το κομμάτι που της αναλογεί έχοντας γνώση πως η εταιρία που το αγόρασε θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του κτήματος στο οποίο ο Pitt έχει αφιερώσει τον εαυτό του ».

Το κτήμα Miraval έχει όχι μόνο οικονομική αλλά και συναισθηματική αξία για τον πρώην ζευγάρι μιας και εκεί ο 58χρονος σήμερα Pitt και η 46χρονη Jolie παντρεύτηκαν το 2014, για να χωρίσουν το 2019.

Η ιστορία πίσω από το κτήμα Miraval των εκατομμυρίων

Στο κτήμα που βρίσκεται στο χωριό Correns της Γαλλίας, υπάρχουν συντριβάνια, το οινοποιείο, κήποι, ένα παρεκκλήσι και πανσιόν με 35 δωμάτια.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αγόρασαν το κτήμα το 2008 έναντι 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων και το Miraval αποτελεί το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο τους μαζί με την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
87'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
86'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
64 - 95
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
59 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;