Adriana Lima: Το μοντέλο έκανε TikTok και ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της
Η Adriana Lima είναι για τρίτη φορά έγκυος και το ανακοίνωσε στο TikTok.

Η Adriana Lima είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά μοντέλα που πέρασαν ποτέ από τους Αγγέλους της Victoria’s Secret και την βιομηχανία της μόδας γενικώς. Το 40χρονο πλέον μοντέλο δεν αποτελεί εδώ και χρόνια άγγελο της Victoria’s Secret, αλλά παραμένει μια εντυπωσιακή καλλονή κάτι που γίνεται αντιληπτό με ένα σκρολάρισμα στο Instagram της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

Πλέον όμως εκτός από το Instagram μπορείς να απολαμβάνεις το διάσημο μοντέλο και στο TikTokκαθώς απέκτησε λογαριασμό. Μάλιστα, έκανε «ποδαρικό» στο account με ένα χιουμοριστικό βίντεο που «έκρυβε» ένα γλυκό και ευχάριστο νέο για την ίδια και τον σύντροφό της, Αντρέ Λαμέρ.

Σύμφωνα με το video που ανέβασε στο TikTok η Adriana Lima αποκάλυψε στο κοινό της πως η αγαπημένη συνήθεια του συντρόφου της, Αντρέ Λέμερ, είναι το να την «τρομάζει» συνεχώς. Στο βίντεο, όμως, το μοντέλο αναφέρει πως ήρθε η δική της στιγμή να τον τρομάξει με το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε και βγήκε θετικό. Έτσι, το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί.

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι η Adriana Lima έχει δύο κόρες με τον πρώην σύζυγό της και παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Μάρκο Γιάριτς, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2016. Μάλιστα, η μεγαλύτερη κόρη της, η Βαλεντίνα έχει «κλείσει» τα 12 χρόνια, ενώ η Σιένα είναι μόλις 9 ετών. Όσον αφορά τον κινηματογραφικό παραγωγό, Αντρέ Λαμέρς, το γεγονός της σχέσης του δημοσιοποιήθηκε το 2021, αλλά τα δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί από πολύ νωρίτερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriana Lima (@adrianalima)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;