Ολυμπιακός: Στο Μπέργκαμο για ακόμη μια ευρωπαϊκή μάχη - Κόντρα στη νέα ιταλική υπερδύναμη
Ολυμπιακός: Φορά ξανά το ευρωπαϊκό κοστούμι και ρίχνεται στη «μάχη» διεκδικώντας θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «καμίνι» του Πειραιά.

Μετά από ένα «διάλειμμα» δύο μηνών και κάτι, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το βράδυ της Πέμπτης (17/02, 22:00 COSMOTESPORTS 2HD) στο «Gewiss Stadium» του Μπέργκαμο, θα βρει μπροστά του ακόμη μία μεγάλη πρόκληση: Τη μεγάλη «μάχη» με την νέα ιταλική υπερδύναμη. Την Αταλάντα! Ομάδα που εδραίωσε την παρουσία της στα δύο τελευταία Champions League, με «έπαθλο» μία θέση στη φάση των «16» του Europa League.

Οι δύο ομάδες «διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε», στο πρώτο ματς της νοκ άουτ φάσης του UEFA Europa League με στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc)

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε «κυκλώσει» εδώ κι εβδομάδες το συγκεκριμένο ματς, επιχειρώντας να «φορμάρει» τον Ολυμπιακό την κατάλληλη στιγμή και στο πρώτο μεγάλο ματς με τους «μπεργκαμάσκι» ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα δώσει «φτερά» στους περσινούς πρωταθλητές ενόψει της ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από μία εβδομάδα (24/02).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν του «λαβωμένου» Γκάρι Ροντρίγκες και πήρε μαζί του στην Ιταλία, όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc)

Όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν κόντρα στην Αταλάντα με τριάδα στην άμυνα (σε διάταξη 3-4-3) με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τον Πάπε Αμπού Σισέ που επέστρεψε από τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2022 (ως θριαμβευτής με τη Σενεγάλη) να παίρνει θέση δίπλα στους Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

Οι Ρέαμπσιουκ και Λαλά θα είναι οι δύο ακραίοι φουλ μπακ του Ολυμπιακού (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα), ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής προβάδισμα για να παίξει δίπλα στον Εμβιλά έχει ο Μαντί Καμαρά, με τον Μπουχαλάκη να διεκδικεί φανέλα βασικού. Στις δύο θέσεις των ακραίων επιθετικών θα ξεκινήσουν οι Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει φανέλα βασικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc)

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα συνθέτουν οι  Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ουσ. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc)

Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μανωλάς («κουβαλάει» κάρτες από τη Νάπολι), Σισέ, Μπα και Τικίνιο κι αν κάποιος εξ αυτών δεχτεί κίτρινη κάρτα, δεν θα παίξει στον αγώνα ρεβάνς με τους «μπεργκαμάσκι» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στεφάν ντε Αλμέιδα, Γιόνας Έρνι και 4ο τον Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μάρκο Φριτζ, ενώ AVAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει τη συμπαράσταση φιλάθλων του, καθώς πέρα από έλληνες ομογενείς και φοιτητές του ιταλικού βορρά, ταξίδεψαν και οπαδοί από την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;