Τζόνι Ντεπ: Τιμήθηκε με το «Χρυσό Μετάλλιο Αξίας» της Σερβίας για την προσφορά του στον πολιτισμό
O Τζόνι Ντεπ τιμήθηκε με το «Χρυσό Μετάλλιο Αξίας» της Σερβίας, για την έως τώρα προσφορά του στον πολιτισμό.

Με αφορμή την «Ημέρα του Σερβικού Κράτους», ο Τζόνι Ντεπ τιμήθηκε με το «Χρυσό Μετάλλιο Αξίας» της Σερβίας, για την έως τώρα προσφορά του στον πολιτισμό και την ψυχαγωγία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού site «Balkan Insight», ο ηθοποιός βραβεύτηκε από τον Σέρβο πρόεδρο, Αλεξάνταρ Βούτσιτς για την «προσφορά του σε δημόσιες και πολιτιστικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα στον τομέα της κινηματογραφικής τέχνης και της προβολής της Δημοκρατίας της Σερβίας στον κόσμο».

Ο πρόεδρος της Σερβίας απένειμε 88 παράσημα για τα ιδιαίτερα επιτεύγματα που έχουν καταφέρει, άτομα και φορείς για τη Σερβία στους τομείς των δημοσίων, οικονομικών, εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, αθλητικών και ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βραβεύτηκαν, είναι και ο αείμνηστος Ντούσαν Ίβκοβιτς, που βραβεύεται μετά θάνατον, για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Τζόνι Ντεπ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και είπε μεταξύ άλλων:

«Πραγματικά σε ευχαριστώ πρόεδρε για αυτό το μετάλλιο. Ευχαριστώ που μου κάνετε την τιμή να αποχωρήσω με αυτό, σας ευχαριστώ που είχατε την καλοσύνη να μου το χαρίσετε».

Ύστερα, επεσήμανε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει πως αξίζει τις τιμές που του έχουν αποδοθεί, ενώ εξήγησε πως ανυπομονεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του, όταν τελειώσει η δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

«Πραγματικά, θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και θα ήταν χαρά μου να αρχίσω από εδώ, τη Σερβία, αν βέβαια με θέλετε κι εσείς», εξομολογήθηκε.

Με αφορμή τη νέα του ταινία με τίτλο «Minimata», που αποτελεί Σερβική παραγωγή, δήλωσε πως είναι κάτι παραπάνω από περήφανος για τον εαυτό του, που κατάφερε να κάνει ένα πρότζεκτ, το οποίο αναγνωρίστηκε από την χώρα με τέτοιο τρόπο.

«Δεν έχω πολλά να πω, δεν είμαι πολύ καλός ομιλητής. Είμαι κάτι παραπάνω από περήφανος για εμένα και παραπάνω από ευτυχισμένος για αυτή την αναγνώριση. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την τιμή που μου κάνατε και δεν θα τα παρατήσω ποτέ», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;