Survivor Spoiler 16/2: Ο Μαχητής που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο (vid)
Survivor Spoiler 16/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Ημέρα αποχώρησης η Τετάρτη για το Survivor 5 και απόψε θα μάθουμε ποιος εκ των υποψήφιων Μαχητών θα αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης. Επίσης, σήμερα Μπλε και Κόκκινοι θα διαγωνισθούν για το έπαθλο φαγητού.

Το κοινό έχει πάρει την απόφασή του και απόψε για έναν παίκτη το Survivor τελειώνει. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, η Πελαγία Καζολέα και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor Spoiler 16/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Οι Μπλε έχουν αποδυναμωθεί πλήρως, ενώ οι Κόκκινοι προελαύνουν κανονικά. Παρ’ όλα αυτά σήμερα οι Μπλε θα δείξουν μαχητική ψυχή και θα κερδίσουν το αγώνισμα και το έπαθλο φαγητού που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη, καθώς μετά από 20 ημέρες θα γευτούν κάτι διαφορετικό από ρύζι και καρύδες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Το πρόβλημα, όμως, με το φετινό Survivor είναι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις. ο Άγγελος Πούλης είναι εκτός Survivor για λόγους υγείας, αφού οι γιατροί δεν επέτρεψαν να συνεχίσει στο ριάλιτι. Αυτή είναι η 7η οικειοθελής αποχώρηση. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντικατάσταση ή αν οι Μαχητές θα συνεχίσουν με 9.

Survivor Spoiler 16/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, η Πελαγία Καζολέα φαίνεται να συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, οπότε θα μαζέψει τα πράγματά της και θα τσεκάρει τα εισιτήρια της για Ελλάδα, εκτός κι αν υπάρχει ανατροπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1