Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στο εδώλιο - Ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφεση κατά της ποινής κάθειρξης πέντε ετών με τριετή αναστολή άσκησε ο εισαγγελέας της έδρας που εκδίκασε την υπόθεση.

Έφεση κατά της ποινής κάθειρξης πέντε ετών με τριετή αναστολή που επιβλήθηκε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο άσκησε ο εισαγγελέας της έδρας που εκδίκασε την υπόθεση του πρώην παρουσιαστή.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα δικαστεί ξανά, από μηδενική βάση, με την κατηγορία της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το σκεπτικό της ασκηθείσας έφεσης, έκρινε ότι η κατηγορία της «παραβίασης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, κατ΄ εξακολούθηση για την οποία καταδικάστηκε ο 59χρονος τηλεπαρουσιαστής θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο».

Σχετική πρόταση είχε διατυπώσει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που όμως δεν έγινε δεκτή από το Δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε ότι η πράξη τελέστηκε στην πλημμεληματική της μορφή, καθώς δέχτηκε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε «σκοπός βλάβης».

Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, οδηγείται στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης που θα αποφανθεί για την έφεση κι εφόσον την κάνει δεκτή εξαφανίζει την πρωτόδικη απόφαση και την δικάζει εκ νέου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;