Μαθητές στη Λαμία έβαψαν το σχολείο τους μετά μουσικής αντί να πάνε εκδρομή [ΒΙΝΤΕΟ]
Σε μία εξαιρετική κίνηση προέβησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίας την περασμένη Παρασκευή.

Σε μία εξαιρετική και πρωτοφανή πρωτοβουλία προέβησαν μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Λαμίας το πρωί της περασμένης Παρασκευής (11/2) εκπλήσσοντας ευχάριστα τους εκπαιδευτικούς τους όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του σχολείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην σχολική εκδρομή του σχολείου τους. Αντιθέτως, έμειναν πίσω, άρπαξαν μπογιές και πινέλα και έβαψαν ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα. Μάλιστα, η διασκέδαση δεν έλειψε από αυτή την εξαιρετική κίνηση των μαθητών και των μαθητριών, καθώς έβαφαν με τη συνοδεία μουσικής.


Τα παιδιά, λοιπόν, όχι μόνο προέβησαν σε έργο, αλλά το διασκέδασαν κιόλας, με τους μισούς (εναλλάξ) να συνοδεύουν με τα μουσικά όργανα τους και τους άλλους μισούς να κάνουν κάτι ιδιαίτερα εποικοδομητικό για το σχολείο τους. Άλλωστε, το σχολείο είναι μουσικό και αυτό συνεπάγεται πως τα παιδιά αγαπούν τη μουσική.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου έκαναν δωρεά μουσικών οργάνων στο σχολείο τους από τα χρήματα της 5ήμερης εκδρομής τους. Οι εικόνες και οι κινήσεις αυτών των μαθητών και των μαθητριών αποπνέουν μόνο αισιοδοξία και χαρά για το τι μέλλον, ενώ η εικόνα τους έρχεται σε πείσμα των άλλων με τα πολλαπλά περιστατικά βανδαλισμών σε σχολικά συγκροτήματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1