Φορτούνης: Επέστρεψε με γκολ και το αφιέρωσε στον γιο του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Φορτούνης: Σκόραρε στην επιστροφή του στην ενεργό δράση και έσπευσε στην κερκίδα για να το αφιερώσει στο παιδί του.

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ξανά άτυχος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς υπέστη για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών, αυτή τη φορά στο άλλο πόδι. Μετά από το χειρουργείο και μήνες αποθεραπείες, ο διεθνής άσσος επέστρεψε στην ενεργό δράση σε επίσημο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός Β αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα για τη Superleague 2 και ο Κώστας Φορτούνης συνδύασε την επιστροφή του σε επίσημα παιχνίδια με γκολ, καθώς άνοιξε το σκορ στο 23′.

Ο ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών της γενιάς του έσπευσε αμέσως στην κερκίδα εκεί που βρισκόταν η σύζυγός και το παιδί του. Ο Φορτούνης αφιέρωσε το γκολ στον γιο του, τρέχοντας στην εξέδρα και αγκαλιάζοντας τον μικρό μπόμπιρα και τη γυναίκα του που θαύμαζε τις ικανότητες του αγαπημένου της με την μπάλα.

Η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων είναι και η πρώτη του Φορτούνη, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στον σύλλογο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Δείτε φωτογραφίες από το συγκινητικό στιγμιότυπο

Αυτό που αναμένει ο ποδοσφαιριστής, η ομάδα του Ολυμπιακού και φυσικά οι φίλαθλοι της ομάδας είναι η επιστροφή του στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;