Ελένη Τσαλιγοπούλου:
Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Εκείνος έχει έναν τρόπο που μιλάει στο κοινό του, εγώ έχω άλλον τρόπο».

H Ελένη Τσαλιγοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό». Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νάουσα, όταν αποφάσισε να χωρίσει.

«Και μόνο που έφυγα από τη μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα, 20 χρόνια πριν», είπε.

Και πρόσθεσε:

«Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη, “ότι έφυγε, ενώ την αγαπούσε ο άντρας της”. “Έφυγε για να γίνει πουτ@ν@”».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρει επίσης ότι όλα άλλαξαν όταν έγινε γνωστή.

«Και μόλις έγινα γνωστή, γρήγορα έγινε αυτό, δύο, τρία χρόνια μετά, μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια» εξηγεί.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Τι είπε για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, επεσήμανε ότι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, απάντησε:

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα» ξεκαθάρισε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Και πρόσθεσε:

«Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;