Survivor 5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο
Survivor 5: Μεγάλη ένταση στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού. Ποιοι αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο "πόλεμος" για τις μερίδες φαγητού.

Ηττήθηκαν οι Μαχητές και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, την ώρα που έχουν μείνει χωρίς έπαθλο φαγητού εδώ και 20 μέρες και τέθηκαν εκ νέου σε διαδικασία ψηφοφορίας, αφού μία μέρα πριν είχαν υποδείξει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, σε ένα επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor 5: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Επεισοδιακά, ωστόσο, εξελίχθηκε και το τελευταίο Συμβούλιο, καθώς βγήκαν δημιουργήθηκαν μεγάλες εντάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της ήταν η Πελαγία Καζολέα, καθώς τη θεωρούν αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά.

Στη συνέχεια, ο Σάββας Κάλφας, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε του Σπύρο Μαρτίκα ως υποψήφιο λόγω αγωνιστικότητας, επίσης.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Ο “πόλεμος” για το φαγητό

Πάντως, ξέσπασε πόλεμος, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε εναντίον της Πελαγίας για τον καυγά που είχαν σε σχέση με το φαγητό, ενώ η ίδια ανέφερε ότι δέχεται τέτοια επίθεση, που κάποια από όσα λέγονται «είναι μηνύσιμα».

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις. Είναι όλα μηνύσιμα και δεν θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ».

Κάτια Ταραμπάνκο: «Να προσέχετε τι λέτε όταν κατηγορείτε κάποιον ως κλέφτη»

H Κάτια Ταραμπάνκο δεν έμεινε αμέτοχη και πήρε το λόγο, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί κανείς έτσι εύκολα να κατηγορεί κάποιον ως «κλέφτη».

Τόσο η Κάτια, όσο και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μπορούσαν να αντέξουν την ένταση που δημιουργήθηκε στην ομάδα των Μαχητών και αποχώρησαν από το Συμβούλιο του Νησιού. Όταν επέστρεψαν, τοποθετήθηκαν για το σοβαρό αυτό ζήτημα.

«Το θέμα που τέθηκε είναι πολύ σοβαρό. Όλοι ξέρουμε πως η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «έκλεψε», «κλέφτρα» και πήρε φαγητό από εμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτήν τη δύναμη της λέξης και πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας από ένα σημείο και μετά.

Τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και το πως μιλάνε στους κοντινούς μας φίλους. Υπήρξα πάρα πολύ σε αυτή τη θέση πέρυσι λόγω πείνας. Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, είναι θολωμένο το μυαλό κι οι λέξεις είναι ηχηρές, να είστε σίγουροι ότι είναι έτσι. Είναι παιχνίδι κι έξω στη ζωή πάνε και μας σταυρώνουν. Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν. Οπότε θα μιλάτε πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας», ανέφερε η Κάτια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;